FOTO ⟩ Agate Muceniece ar bērniem devusies eksotiskā ceļojumā uz Maldivu salām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc sarežģītās šķiršanās Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece kopā ar bērniem devusies ģimeniskā atvaļinājumā uz Maldivu salām. Aktrise bieži savā "Instagram" profilā ievieto fotogrāfijas no sirsnīgiem atpūtas brīžiem. 

Agate un viņas bērni jau vairākas dienas atrodas piecu zvaigžņu viesnīcā Maldivu salās - tur ģimene īrē villu, kurai ir savs personīgais baseins. Septiņgadīgais Timofejs un trīs gadus vecā Mia par to, kā noprotams, ir ļoti priecīgi.

Villas vienas dienas īres maksa ir astoņi tūkstoši eiro. 

Kā noprotams pēc Mucenieces sīkā foto un video atvaļinājuma izklāsta, pēc sātīgām brokastīm, parasti pankūkām un vafelēm, visa kompānija dodas pastaigā pa salu un pēta vietējos dzīvniekus: gliemežus, jūras zvaigznes un rifu haizivis. Vakaros, kad ģimene vakariņo un, ja bērni atsakās ēst, tad tiek piesaukts bērnu tētis - aktieris Pāvels Prilučnijs.

Piemēram, kad Mia negribēja ēst zupu, tad Agate viņai jautā: "Mia, ar šo kumosu, kam tu vēli veselību?". Mazā meitene atbild, ka veselību vēl savam tētim. 

Atgādinām, ka Agate un Pāvels nolēma šķirties šā gada vasarā. Konflikts zvaigžņu ģimenē ir briedis jau ilgu laiku: baumas, ka pāris pārdzīvoja attiecību krīzi, parādījās pirms pāris gadiem. Timofejs un Mia dzīvo pie mātes, bet tēvs viņus apciemo kad vien vēlas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu