Vēsture atkārtojas? Jevgēnijs Petrosjans atkal iziet sabiedrībā ar gados jaunu asistenti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tikai nesen skandāls, kas izcēlās par komiķu pāra Jevgēnija Petrosjana un Jeļenas Stepaņenko šķiršanos, ir pierimis. Komiķis šķīrās no ilggadējās sievas savas gados jaunās asistentes Tatjanas Bruhunovas dēļ. Nu komiķis pieņēmis darbā jaunu asistenti. 

Kamēr Jevgeņija Petrosjana 31 gadu vecā sieva audzina viņu kopīgo dēlu, komiķis vienatnē turpina apmeklēt publiskus pasākumus. Lai tomēr nebūtu tik vientuļi, mākslinieks pieņēmis darbā jaunu asistenti Aleksandru, kas ir viņa pavadone visās darba sanāksmēs.

Meitenes pienākumos ietilpst palīdzēt Petrosjanam aktuālajos jautājumos. Sanāksmju un ballīšu laikā viņa uzņem komiķa fotogrāfijas. Aleksandra ļoti rūpējas par mākslinieku: viņa sniedz un iemasē humoristam roku dezinfekcijas līdzekli un palīdz viņam laikus lietot nepieciešamos medikamentus.

Šī attieksme pret darba devēju nedaudz samulsinājusi sabiedrību. Ļaudis lēš, ka Petrosjans atkal ir pārāk pieķēries savai jaunajai asistentei. Tomēr pats humorists to noliedz.

"Kāpēc Tatjanai vajadzētu būt greizsirdīgai? Es nekad neesmu devis iemeslu viņai tādai būt," atzīst komiķis.

Atgādinām, ka Petrosjans un Stepaņenko pērnā gada vasarā izšķīrās pēc 30 gadu ilgas laulības. 2019. gada decembrī Petrosjans apprecējās ar 31 gadu veco asistenti Tatjanu Bruhunovu.

Šī gada martā pārim piedzima dēls. Daudziem ir aizdomas, ka pāris izmantoja surogātmātes pakalpojumus, bet šo versiju kategoriski noraidīja vispirms Petrosjans un pēc tam pati Tatjana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu