Tramps turpina nepamatotās apsūdzības vēlēšanu viltošanā, salīdzinot ASV ar trešās pasaules valstīm (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien sacīja, ka ASV kļuvušas līdzīgas trešās pasaules valstij, vienlaikus turpinot atkārtot apgalvojumus par prezidenta vēlēšanās it kā notikušo krāpšanos un atsakoties atzīt sāncenša Džo Baidena uzvaru.

"Tās bija viltotas vēlēšanas. Paskatieties uz dažādiem štatiem - vēlēšanas bija totāli viltotas," sacīja Tramps, Baltā nama Ovālajā kabinetā runājot ar žurnālistiem. 

"Mūsu valstij tas ir apkaunojums. Tas ir kā trešās pasaules valstī - šie biļeteni, kas gāžas no visurienes, tādu iekārtu lietošana, par kurām neviens nezina, kam tās pieder, neviens neko nezina. Tām ir pēkšņas avārijas, kā viņi tās sauc. Avārijas, kas nav avārijas," skaidroja prezidents.

"Viņi tika pieķerti, sūtot tūkstošus balsu. Visas pret mani, starp citu. Tās ir kā ziņas no trešās pasaules valsts, un es uzskatu, ka argumenti ir izklāstīti, un tagad ir jāsaprot, kas šajā sakarā darāms," viņš piebilda.

Tramps arī sacīja, ka tuvākajās pāris dienās notiks "daudz lielu lietu".

Tiesa gan, laiks, lai apstrīdētu rezultātus tiesās, sarūk, bet Trampa vadošajam advokātam Rūdijam Džuliāni nule kā apstiprināta inficēšanās ar Covid-19 vīrusu, un viņš ievietots slimnīcā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu