Dziedātāja Ladybird apcietināta par savu bērnu nolaupīšanu (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tatjana Šihmuratova (Ladybird)
Tatjana Šihmuratova (Ladybird) Foto: Sejas.lv

Kādreiz populārā dziedātāja Ladybird, īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova ārzemēs nonākusi cietumā par savu bērnu nolaupīšanu, vēsta "Kas Jauns?".

Iepriekš vēstījām, ka Ladybird vīrs un bērnu tēvs Maikls Larsens 11. novembrī izveidoja "Instagram" kontu, kurā ievietotas fotogrāfijas ar dziedātājas bērniem un teksts: "Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti Forestvillā, Kalifornijā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Atlīdzība par drošu atgādāšanu mājās."

Savukārt 28. novembrī bērnu tēvs nāca klajā ar paziņojumu, ka šī ir kļuvusi par krimināllietu. "Ir izdota tiesas pavēle, kurā teikts, ka bērnu aizbildnis ir tēvs. Tas nozīmē, ka objektīvs tiesnesis izdeva rīkojumu pamatota iemesla dēļ. Šis ir par drošu bērnu atgriešanu mājās, neko vairāk," apgalvoja bērnu tēvs.

Šonedēļ žurnāls "Kas Jauns?" publiskojis sarunu ar Ladybird, kura atklāj, ka tikusi apcietināta par savu bērnu nolaupīšanu un ieslodzījumā pavadījusi nedēļu. Tāpat viņa stāsta, ka abi bērni atstāti tēva apgādībā. 

“Nedrīkstu tikties, ne tuvoties mājām, kur viņi [bērni] dzīvo. Man ap kāju aplikta GPS ierīce, kas norāda manu atrašanās vietu. Ļauts sazināties ar bērniem tikai ar platformas "Zoom" starpniecību, taču līdz šim tas nav izdevies,” atklāj dziedātāja.

Tāpat ziņots, ka viņu sagaida tiesu darbi, kā arī viņas un bērnu tēva laulības šķiršanas process. 

Ladybird sociālajos tīklos izvairās no publicitātes. Zināms, ka viņa pameta Latviju 2008. gadā. Dzīvodama Anglijā, Ladybird 2017. gadā Maiklam dāvāja dēlu, bet gadu vēlāk, atrodoties Honkongā, pasaulē nāca abu meita. 

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu