Bauskā piecu personu "mājas ballīti" apmeklē policija (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Pirmdien, 7. decembrī, Bauskā policija konstatējusi kāda privāta pasākuma rīkošanu, kas ārkārtējās situācijā nav atļauts, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka piecas personas no dažādām mājsaimniecībām bija sapulcējušās privātā pasākumā, tādējādi pārkāpjot ārkārtējās situācijas laikā noteiktos ierobežojumus. Policijā ir sākti pieci administratīvā pārkāpuma procesi.

Bet VP Dobeles iecirknī sākts administratīvā pārkāpuma process pret vīrieti, kurš pēc atgriešanās no Lielbritānijas neatradās viņa norādītajā pašizolācijas adresē un, neinformējot policistus, uzturējās citur. Tādējādi arī šis vīrietis pārkāpis ārkārtējās situācijas laikā noteiktās prasības.

Kā vēstīts, Latvijā ārkārtējās situācijas laikā ir aizliegti privāti pasākumi un pulcēšanās, izņemot pasākumus vienas mājsaimniecības ietvaros.

Drīkst notikt organizētās sapulces, piketi un gājieni, bet tajos var pulcēties ne vairāk kā 25 cilvēki, ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības - divu metru fizisku distanci un ievērojot organizatora noteiktās prasības.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu