Daugaviņš turpina būt rezultatīvs un sekmē "Vitjaz" uzvaru pār "Sibirj"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē guva pirmos vārtus mačā, palīdzot Maskavas apgabala "Vitjaz" svinēt uzvaru.

"Vitjaz" viesos ar 1:1 (1:0, 0:1, 1:0) pārspēja Novosibirskas apgabala "Sibirj".

Latvijas hokejists vārtus guva 13.minūtē vairākumā, asistējot Jakubam Jeržābekam.

Daugaviņš pielika roku arī nākamo vārtu krišanā, jo 33.minūtē viņš par klupināšanu devās atsēdēt divas soda minūtes. Mājiniekiem pietika ar 11 sekundēm, lai līdzsvarotu rezultātu uz tablo pēc Juso Pūstinena metiena - 1:1.

Uzvaru viesi izrāva astoņas sekundes pirms mača beigām pēc precīza Svjatoslava Grebenščikova metiena - 2:1.

Daugaviņš laukumā pavadīja 20 minūtes un 36 sekundes. Viņš arī četras reizes meta pa vārtiem, kā arī uzvarēja 14 no 25 iemetieniem.

Viņš šosezon 32 spēlēs guvis desmit vārtus un 18 reizes rezultatīvi piespēlējis, "Vitjaz" komandā esot otram rezultatīvākajam hokejistam.

"Vitjaz" ar 35 punktiem 34 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto pozīciju, kamēr "Sibirj" Austrumu zonā ar 34 punktiem 35 cīņās ir astotā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu