VIDEO ⟩ Rīgas tramvajā aiztur "viltus kontrolieri", kurš vēlāk bēg no policistiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Iļģuciema rajonā aizturēts "viltus kontrolieris", kurš uzdevies par "Rīgas satiksmes" kontroles darbinieku. Vainīgais jaunietis aizturēts, taču vēlāk meties bēgt no policijas, vēstī raidījumā "Degpunktā". 

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Iļģuciemu, kur pasažieri sabiedriskajā transportā ziņo par viltus "Rīgas satiksmes" kontrolieri. Policija ieradusies notikuma vietā un viltus kontrolieri aizturējusi. Vainīgais izrādās ir 16 gadus vecs jaunietis. 

Notikuma vietā tika sastapti trīs pasažieri un jaunais vīrietis, kurš uz zemes bija nometis diezgan līdzīga paskata "Rīgas satiksmes" kontroliera apliecību. 

Kāds pasažieris ziņo, ka šis "viltus kontrolieris" jau vairākas reizes ir redzēts kāpjam iekšā sabiedriskajā transportā. 

Vainīgais stāsta pasažierim un policijai, ka viņš nav nekāds krāpnieks un var visu paskaidrot.

Viens no policistiem turpinājis sarunu ar aculieciniekiem, bet otrs policists ar viltus kontrolieri devies ārā no tramvaja. Jaunietis bijis ļoti satraukts un centies policijai paskaidrot savu rīcību. 

"Es saprotu, ka esmu vainīgs, bet es nevienu neesmu piemānījis. Gribēju vienkārši izjokot cilvēkus," stāsta 16 gadus vecais jaunietis. 

Jaunietis atradies blakus policijas ekipāžas mašīnai, noliekot abas rokas uz mašīnas, taču apzinoties lietas nopietnību, meties bēgt no policijas. Tālu gan jaunietis nespēja aizbēgt - policists viņu noķēra jau pēc diviem metriem. 

Pret jaunieti uzsākts kriminālprocess par dokumentu viltošanu. Noskaidrots, ka jaunietis rīkojies huligānisku motīvu vadīts. Policija noskaidroja, ka jaunietim nebija motīvs iegūt materiālu labumu.

Policija brīdina, ka šajā gadījumā 16 gadus vecajam jaunietim būs kriminālatbildība, kas var atspoguļoties uz visu viņa tālāko dzīves gaitu, jo šāds ieraksts nekur nepazūd. Tas var ietekmēt tālāko karjeru un dzīvi kopumā. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu