VIDEO ⟩ Ziepniekkalna daudzdzīvokļu nama iekšpagalmā aizdedzies "BMW" spēkrats

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Ziepniekkalna apkaimē aizvadītajā naktī aizdegusies "BMW" markas automašīna, kas bija novietota daudzdzīvokļu nama iekšpagalmā, vēstī raidījumā "Degpunktā".

Aizvadītajā naktī, Ziepniekkalnā, Īslīces ielas iekšpagalmā aizdegusies "BMW" markas automašīna. Liesmas bijušas tik spēcīgas, ka to pamanījuši vairāki nama iedzīvotāji. Kāds nama iedzīvotājs izsaucis glābšanas dienestu. 

Negadījuma brīdī neviens "BMW" automašīnas salonā neatradās. Glābēji notikuma vietā ieradās operatīvi, taču izglābt degošo spēkratu no posta neizdevās. 

"Automašīna dega jau pilnā, aptuveni sešu kvadrātmetru platībā. Nekavējoties tika uzsākta automašīnas dzēšana un ugunsgrēks tika likvidēts jau pēc 20 minūtēm.

Notikuma vietā atradās arī automašīnas īpašnieks, kurš apgalvoja, ka automašīna sāka degt no aizmugures, bet to tālāk izmeklēs Valsts policija," informēja VUGD Rīgas reģiona pārvaldes 2. daļas komandieris Ivo Bendrats.

Policijas pārstāvji pagaidām nevar oficiāli pateikt aizdegšanās iemeslus. Sākotnējā informācija liecina, ka ugunsgrēku būtu varējis izraisīt issavienojums. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Video: "Degpunktā sižets"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu