Cerams, ka šoreiz ausis necietīs - leģendārais Holifīlds pauž pārliecību, ka atgriešanās cīņa pret Taisonu notiks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons un Evanders Holifīlds
Maiks Taisons un Evanders Holifīlds Foto: AP/ Scanpix

Leģendārais bokseris Evanders Holifīlds sarunā ar "TMZ Sports" ir atklājis, ka jūtas pārliecināts par atgriešanos ringā pret savu pagātnes pretinieku Maiku Taisonu.

Holifīlds un Taisons savu karjeru laikā ir tikušies divas reizes un abos dueļos pārāks izrādījās tieši Holifīlds. Abas cīņas norisinājās aizvadītā gadsimta deviņdesmitajos gados un tās neizpalika bez skandāliem. 

Pirmajā cīņā Taisons pretinieku apvainoja par neatļautu sitienu (ar galvu) izmantošanu, bet otrajā duelī, kad Dzelzs Maiks bija pārliecināts, ka pret viņu atkal tiek izmantots neatļauts paņēmiens, viņš nenoturējās un nokoda gabaliņu pretinieka auss, par ko, protams, tika diskvalificēts.

Tagad, kad kopš abu leģendu pēdējās tikšanās ringā ir pagājuši vairāk nekā 20 gadi, Holifīlds ir pārliecināts, ka viņu stāsta pēdējā nodaļa vēl nav uzrakstīta.

"Mums par to [trešo cīņu] ir bijušas pārrunas ar Taisona nometni. Izskatās, ka tas notiks. Darām to! Tik vienkārši. Maiks, cik es esmu novērojis, ir vienīgais pretinieks, kuru cilvēki vēlas redzēt. Šo cīņu mērķis ir izklaidēt cilvēkus," par iespējamo cīņu pret Taisonu izteicies Holifīlds.

"Esmu ļoti pārliecināts, ka tas notiks," piebilda Holifīlds.

Taisons pavisam nesen veica savu ilgi gaidīto atgriešanos, paraugdemonstrējuma duelī cīnoties neizšķirti ar Roju Džounsu jaunāko. Holifīlds ringā nav devies kopš 2011. gada, kad uzveica Braienu Nīlsenu, izcīnot savas karjeras 44 uzvaru 56 dueļos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu