Jevgēnijs Petrosjans atklāj savu versiju par šķiršanos no Jeļenas Stepaņenko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Humoristu pāris Jeļena Stepaņenko un Jevgēnijs Petrosjans bija precējušies 30 gadus, taču 2018. gadā abi negaidīti šķīrās. Stepaņenko jau iepriekš izteikusies par to, kā Petrosjans paziņojis par šķiršanos, bet nu vīrietis atklājis savu stāsta pusi.

2018. gadā pāra fani vēroja laulāto šķiršanos. Zvaigznes nekādā veidā nevarēja atrisināt īpašuma dalīšanas jautājumu, tomēr Petrosjans apliecināja, ka gribējis visu mierīgi nokārtot un nebija domājis, ka skandāls tiks publiskots.

Jeļena Stepaņenko sacīja, ka ziņas par šķiršanos viņai bijis īsts šoks. Sieviete atklāja, ka Petrosjans vēlu vakarā paziņojis par aiziešanu, pat neļaujot sievai saprast, kāds ir šī lēmuma iemesls.

"Protams, es par to domāju jau ilgu laiku. Vai jūs domājat, ka nav iemesla, kāpēc tas notika? Vai jūs patiešām domājat, ka tas notika vienas dienas laikā? Vai jums tiešām radies iespaids, ka esmu traks?" nu sašutis bijušās sievas paziņojumus komentēja mākslinieks.

75 gadus vecais Petrosjans apgalvo, ka viņš vēlējies šķirties pēc iespējas nesāpīgāk, jo ​​daudzus gadus laulātos saistīja ne tikai ģimenes, bet arī profesionālā dzīve.

"Es piedāvāju Jeļenai palīdzēt un visu atrisināt mierīgi, bet viņa sacīja, ka vēlas karu," atminas zvaigzne.

Petrosjanam šajā nepatīkamajā stāstā visvairāk bijis žēl viņu humoristiskā dueta, taču no tā viņš nevēloties atteikties pilnībā.

"Profesionālajai sadarbībai nevajadzētu ciest mūsu šķiršanās dēļ," sacīja humorists. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu