Jevgēnijs Petrosjans nevēlas, lai viņa 55 gadus vecā meita un nepilnu gadu vecais dēls satiktos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc komiķa Jevgēnija Petrosjana šķiršanās no Jeļenas Stepaņenko viņa meita Kviza negaidīti nostājās pamātes pusē. Meita negatīvi uztvērusi tēva jaunās attiecības un nesteidzas satikt savu desmit mēnešus veco brāli, taču, kā izrādās, Petrosjans pats nemaz nevēlas, lai bērni satiktos. 

Daudzus gadus Kviza bija vienīgais Jevgēnija Petrosjana bērns. Komiķis nekad nedomāja, ka kādreiz kļūs par tēvu vēl kādai atvasei. Meita piedzima pirmās laulības laikā, un trīs nākamās sievas neradīja Petrosjanam ilgi gaidītos mantiniekus.

Sapnis piepildījās attiecībās ar gados jauno sievu Tatjanu Bruhunovu, kura pagājušajā gadā dāvāja humoristam dēlu.

"Vecākajai meitai jau ir 55 gadi. Viņa ir pieaugusi, taču mēs nerunājam. Vai bērni kādreiz satiksies? Nu, es nezinu, es negribētu," atzina humorists. 

Kviza nostājās Jeļenas Stepaņenko pusē un negatīvi reaģēja uz tēva jauno laulību. Neskatoties uz ģimenes konfliktu, Jevgēnjs Petrosjans ir optimistisks. Mākslinieks paziņoja, ka plāno dzīvot pietiekami ilgi, lai redzētu, kā pieaug viņa mantinieks. 

"Visu nav iespējams izdarīt, bet ir jāmēģina izdarīt svarīgās lietas. Es tagad laboju savas dzīves kļūdas. Man ir viena meita, un tagad man ir dēls, un es ar to lepojos. Es domāju, ka piedzimis brīnišķīgs cilvēks! Nav iespējams viņu nemīlēt. Viņš piesaista cilvēkus kā magnēts.

Es ceru pēc sevis atstāt talantīgu cilvēku. Mana kļūda ir tā, ka es to nedarīju, pirms visa mana dzīve bija veltīta skatuvei. No kaut kā ir jāatsakās, lai būtu laiks būt uz skatuves," sacīja mākslinieks. 

Komiķis piebilda, ka pirms bērnu audzināšanas tik nobriedušā vecumā ir jārūpējas par viņu nākotni. "Es saprotu, ka neviens nezina, cik ilgi viņš dzīvos pasaulē, bet cilvēks var rūpēties par bērna nākotni. Vienkārši laist cilvēku pasaulē un tad domāt, kas būs, tas ir bezjēdzīgi," nobeigumā sacīja humorists. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu