Ivanka Trampa ar vīru iegādājusies 30 miljonu dolāru vērtu īpašumu uz īpaši apsargātas salas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa ar vīru Džaredu Kušneru iegādājušies 30 miljonu ASV dolāru vērtu zemesgabalu uz privātas salas Maiami.

 Ekskluzīvo Maiami salu ik dienas apsargā 13 policisti un nepārtraukti uzrauga ūdens patruļa. Šo 118 hektāru plašo salu dēvē par “Miljardieru bunkuru”, vēsta portāls “Independent”.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Blakus Ivankas zemes īpašumam atrodas māja, kur mitinās leģendārais mūziķis, Enrike Inglesiasa tētis Hulio Inglesiass. Prezidenta meita ar vīru uz salas grasās būvēt ārkārtīgi greznu savrupnamu ar skatu uz okeānu. Trampas iegādātais zemesgabals ir 7440 kvadrātmetru plašs, turklāt īpašumā ietilpst arī privātā pludmale. Ivankas māja atradīsies vien stundas attālumā no tēvam, Donaldam Trampam, piederošā Mar-a-Lago īpašuma.

Kopumā uz salas atrodas 41 īpašums, kuri pieder 37 īpašniekiem, uzbūvēts 31 nams. Tāpat uz salas atrodas golfa klubs un laukums.

Ivanka Trampa iepriekš dzīvojusi Ņujorkā, bet, noslēdzoties Trampa prezidentūrai, meita nolēmusi pamest smalko Manhetenas dzīvokli un jau ilgu laiku lūkojusi pēc mitekļa vai nu Ņūdžersijā, vai Floridas štatā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu