Agrākais Izraēlas kosmosa drošības programmas vadītājs paziņo, ka cilvēce jau gadiem sazinās ar citplanētiešiem (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: vchal/ Shutterstock

Profesors un agrākais Izraēlas ģenerālis Haims Ešeds paziņoja, ka Izraēla un ASV jau labu laiku kontaktējas ar citplanētiešu organizāciju, kuras nosaukums ir "Galaktiskā federācija". Šī informācija līdz šim nav tikusi atklāta, jo cilvēce vēl neesot gatava.

Haims Ešeds bija Izraēlas kosmosa drošības programmas vadītājs 30 gadus, vīrietis saņēmis trīs Izraēlas drošības apbalvojumus, kā arī sarakstījis grāmatu un tiek ļoti cienīts akadēmiskajā vidē.

Profesors kādā intervijā stāstīja, ka Zemes iedzīvotāji ir noslēguši vienošanos ar citplanētiešiem par Visuma struktūras izpēti.

Ešeds arī apgalvoja, ka ASV prezidents Donalds Tramps vēlējās sabiedrībai atklāt citplanētiešu eksistenci, bet viņa ārpuszemes sabiedrotie esot ieteikuši to nedarīt. Šāds ziņojums izraisītu masu histēriju un paniku, jo cilvēcei vēl esot jāattīstās un jāsasniedz noteikts līmenis, kas ļautu mums izprast Visumu un kosmosa kuģus.

Kad profesoram uzdeva jautājumu, kādēļ šo interesanto faktu viņš atklājis tieši tagad, Ešeds teica, ka šobrīd viņu ciena kā profesoru, tādēļ cilvēki nedomās, ka viņš ir jucis. Tāpat viņš minēja, ka akadēmiskā vide ir ievērojami mainījusies.

"Ja es būtu to atklājis pirms pieciem gadiem, mani ievietotu psihiatriskajā slimnīcā. Šobrīd viņi jau runā citādāk. Man nav ko zaudēt. Esmu saņēmis savus grādus un apbalvojumus – mani ciena ārzemju universitātēs, kur šī tendence arī mainās," sacīja 87 gadus vecais profesors.

Vīrietis sīkāk paskaidroja, ko "Galaktiskās federācijas" citplanētieši plāno darīt, savā grāmatā "Visums aiz horizonta – sarunas ar profesoru Haimu Ešedu" (The Universe Beyond the Horizon – Conversations with Professor Haim Eshed). Grāmatā arī aprakstīts, kā citplanētieši novērsuši kodolkatastrofu uz Zemes un kad sagaidāma pirmā tikšanās ar citiem kosmosa iedzīvotājiem.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu