Ideālais zvaigžņu stāvoklis! Kāpēc 12. decembris būs mēneša veiksmīgākā diena?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Art Space Collection/Shutterstock.com

Beidzot esam tikuši līdz gada pēdējam mēnesim, kas nozīmē, ka mums visiem ir iemesls svinēt svētkus. 2020. gada decembra astroloģija sniegs dažus retus un potenciāli dzīvi mainošus planētu notikumus, tostarp ilgi gaidīto "Lielo Savienojumu" Ūdensvīrā, vēsta portāls "Bustle".

Tas nozīmē, ka jūs noteikti vēlaties atzīmēt savā kalendārā 12. decembri, jo ​​tas ir iestatīts kā viena no veiksmīgākajām dienām mēnesī. Pateicoties datuma numeroloģijai (un arī dažiem labvēlīgiem astroloģiskiem aspektiem), tas būs ideāls laiks, lai gūtu garīgu noslēgumu mūsu 2020. gada cīņām un sāktu bruģēt ceļu jaunam sākumam.

Divpadsmit ir pazīstams kā viens no enerģētiski spēcīgākajiem skaitļiem numeroloģijā, un ir viegli saprast, kāpēc. Mums ir 12 mēneši gadā, 12:00 un 12:00 stundas katrā dienā.

Tam ir arī garīga nozīme, parādoties astroloģijas 12 Zodiaka zīmēs un 12 astroloģiskajās mājās Zodiaka kartē. Neaizmirsīsim par Jēzus 12 apustuļiem Bībelē, 12 galvenajām Olimpa kalna dievībām grieķu mitoloģijā vai 12 nidanām (vai principiem) no budistu mācībām.

12. decembrī šī skaitļa enerģija, kas vērsta uz nobeigumu, sasniegs kulmināciju.

12/12 numeroloģija

Numurs 12 numeroloģijā apzīmē ciklu pabeigšanu un turpmāko nākošā garīgā sākuma dzirksti - ļoti atzinīgi vērtētu enerģiju, ar kuru pieskaņoties, noslēdzot īpaši izaicinošo gadu un gaidot jaunu sākumu.

Skaitlis 12 sniedz iedvesmu, lai notīrītu mūsu pagātnes garīgās atliekas, lai radītu vietu jaunai izaugsmei, un 12. decembris sniedz dubultu devu šī spēcīgā skaitļa maģijas.

Tā kā 12 ir divciparu skaitlis, ir jāapzinās arī divu vienciparu skaitļu, no kuriem tas sastāv, enerģijas. Numeroloģijā viens nozīmē uzņemties iniciatīvu un uzsākt jaunas lietas, bet divi ir saistīti ar harmoniju, sadarbību un kopīgu darbu.

Apvienojot šīs nozīmes, mums rodas skaists atgādinājums, lai sajauktu motivēto, uz līderību vērsto pirmā numura noskaņu ar otrā numura intuitīvo, uz partnerattiecībām vērsto enerģiju - tas nozīmē vairāk sadarboties ar citiem un uzsākt jaunus ceļojumus paļaujoties uz mūsu intuitīvajām maņām, lai palīdzētu dzīvē virzīties uz priekšu.

12/12 astroloģija

12. decembrī Mēness būs ceturtā ceturkšņa fāzē, balstoties uz gada pēdējā Mēness cikla robežas, kas sākas ar Jauna Mēness aptumsumu Strēlniekā 14. decembrī.

Tas ir dilstošs pusmēness mēness, kas piedāvā vēl vienu pēdējo mēnessgaismu, pirms iestājas jauns mēness - vēl viena iespēja atbrīvot veco garīgo bagāžu.

Tā kā Mēness dienas lielāko daļu ir dziļā un emocionālā Skorpiona zīmē, mums būs astroloģiska iespēja tikt galā ar dziļām, slēptām patiesībām, pirms varam atļaut aptumsumam atkal apņemt dzīvi.

Kā strādāt ar 12/12 enerģiju

Izmantojiet 12. decembra numeroloģisko un astroloģisko enerģiju, lai panāktu mieru ar izaugsmi, cīņām un pieredzi, ko izdzīvojāt visā 2020. gada laikā.

Pēdējie mēneši daudziem no mums ir pilni satricinājumu un nenoteiktības, tāpēc ļaujiet savai sirdij atrast noslēgumu, atbrīvot kādu garīgo bagāžu un sagatavoties jaunam nākamajam ceļojumam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu