VIDEO Sauliete, Tīna, Kašers un Kuģis iekuļas nepatikšanās ar policiju (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kanāla 360TV un "Youtube" kanāla "Brīvdienas TV" veidotā šova "Četri uz koferiem" skatītājiem vēl spilgtā atmiņā pagājušās sestdienas sērija un kempera avārija, ko četras slavenības – Uģis Kuģis, Kašers, Samanta Tīna un Katrīne Sauliete piedzīvoja Limbažos. Nu četrotnei noticis jauns "piedzīvojums".

Slavenības jau atkal iekulsies nepatikšanās – šoreiz pat ar policijas iesaistīšanos.

Šī ceļojuma diena būs nodota dziedātājas Samantas Tīnas pārziņā, kura pati sēdīsies pie kempera stūres un draugus vedīs uz savu dzimto pilsētu – Tukumu.

Arī šoreiz pārsteigumu netrūks - būs gan iepazīšanās ar Samantas bērnības un jaunības takām, izbrauciens ar vietējiem baikeriem, ekskluzīvs dziedātājas koncerts un smalkas vakariņas Jaunmoku pilī.

Taču kāds no Samantas uzdevumiem četrotnei krietni pakutinās nervus – viņi būs devušies izbraucienā ar laivu pa ezeru, kad, pavisam negaidot, slavenības nonāks policijas redzes lokā.

Likumsargi vēlēsies noskaidrot, vai izbrauciens ir saskaņots, kā arī to, vai par šo izklaidi ir informēts laivas īpašnieks. Šajā brīdī pagalam neveiklu misēkli piedzīvos Katrīne Sauliete, kura, ieraugot policistus, nodomās, ka tā ir kārtējā Samantas sarīkotā izklaide, bet likumsargi – striptīzdejotāji.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu