Sestdien protesta pasākumu laikā Rīgas centrā un Vecrīgā ierobežos satiksmi un automašīnu novietošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sastrēgums. Ilustratīvs attēls.
Sastrēgums. Ilustratīvs attēls. Foto: Īriss Sviklis/LETA

Sestdien, 12.decembrī protesta pasākumu laikā ierobežos automašīnu novietošanu un satiksmi Rīgas centrā un Vecrīgā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sākot no šodienas plkst.20 līdz 12.decembra plkst.23 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Meierovica bulvāra labajā pusē, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai, Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai, 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē posmā no Poļu gātes līdz Bīskapa gātei.

Nepieciešamības gadījumā 12.decembrī tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Brīvības bulvārī, posmā no Baumaņa skvēra līdz Elizabetes ielai, Jēkaba ielā, Klostera ielā, Mazā Trokšņu ielā un Trokšņu ielā.

12.decembrī no plkst.8 līdz plkst.23.59 tiks slēgta kravas transportlīdzekļu satiksme Krasta ielā, posmā no uzbrauktuves uz Salu tilta līdz Ģenerāļa Radziņa krastmalai, Ģenerāļa Radziņa krastmalā, 11.novembra krastmalā, Eksporta ielā, posmā no Muitas ielas līdz Hanzas ielai, Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam un uz Akmens tilta.

LETA jau ziņoja, ka sestdien Rīgā paredzēti divi protesta pasākumi, kas saistīti ar Covid-19 ierobežojumiem.

11.novembra krastmalā plkst.12 Vides aizsardzības kluba prezidents Arvīds Ulme rīkos sapulci "par cilvēku ekoloģiju, Covid-19 pamatojumu". Pieteikumā Rīgas domi minēts, ka sapulcē piedalīsies 25 cilvēki.

Tomēr organizētāju pārstāvis Aigars Ālītis informējis, ka pasākuma laikā darbosies brīvais mikrofons un uzrunas teiks aptuveni 50 cilvēki.

Sestdien Rīgā paredzēta vēl viena sapulce, kura notiks no plkst.15 līdz 17 Brīvības laukumā. To rīko biedrība "Stabilitātei - Jā!". Sapulces mērķis ir vērst uzmanību uz nepietiekamo atbalstu uzņēmējiem un strādājošiem ārkārtas situācijas ieviešanas laikā. Plānots, ka sapulcē piedalīsies 25 cilvēki.

Pēc sapulces beigām, no plkst.17 līdz 18, šī pati biedrība pieteikusi arī gājienu no Brīvības pieminekļa pa Kaļķu ielu, Šķūņu ielu, Domu laukumu un Jēkaba ielu līdz Saeimai, taču sarunās ar Rīgas domi panākta vienošanās, ka gājiens nenotiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu