Bertāna dalība pirmajā pārbaudes spēlē zem jautājuma zīmes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/ Scanpix

Šobrīd vēl nav skaidrības par to, vai latviešu basketbolists Dāvis Bertāns piedalīsies svētdien paredzētajā pirmajā pārbaudes spēlē, piektdien atklāja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Skots Brukss.

Bertānam aizkavējās vīzas kārtošanas procedūra, kā dēļ viņš ar komandu nebija no pirmās treniņnometnes dienas.

Kā stāstīja Brukss, šobrīd viss notiek kā plānots un Bertānam ir individuālās nodarbības. Treneris pauda cerību, ka ar rītdienu viņš varēs piedalīties grupu nodarbībās. 

"Būtu labi, ja viņš rītdien varētu trenēties ar komandu, taču tās būs vieglas nodarbības. Nevēlamies neko sasteigt, turklāt sestdien paredzēti viegli treniņi pirms došanās uz pārbaudes spēli. Nezinu vēl, vai viņš dosies līdzi ar komandu. Tas ir vēl viens jautājums, uz kuru šobrīd nevaru atbildēt," piektdien situāciju skaidroja Brukss.

Svētdien pirmssezonas pirmajā pārbaudes spēlē Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Wizards" viesosies pie Rodiona Kuruca un Bruklinas "Nets". Nākamajā nedēļā, ceturtdien un sestdien, savā laukumā būs divi pārbaudes mači ar Detroitas "Pistons".

"Wizards" ar Bertānu noslēdza piecu gadu līgumu par 80 miljoniem ASV dolāru.

NBA sezona sāksies 22.decembrī, bet pirmās pārbaudes spēles notiks jau piektdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu