VIDEO ⟩ Tartu dienesta viesnīcā notiek jauniešu ballīte, rupji pārkāpjot Covid-19 ierobežojumus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no video

Neskatoties uz obligāto sejas masku nēsāšanu un citiem Covid-19 ierobežojumiem Igaunijā, kāds bariņš jauniešu nolēma uztaisīt lielu ballīti Tartu studentu dienesta viesnīcā. Tā nav pirmā ballīte, kas šajā ēkā notikusi Covid-19 ierobežojumu laikā, vēstī laikraksts "Postimees". 

Tartu Universitātes pārstāve Līna Kūsika skaidro, ka joprojām periodiski notiek jauniešu pulcēšanās, taču apsardze tos vienmēr izjauc.

"Administrators regulāri veic apgaitas ēkā. Ja tiešām notiek kāds "salidojums", tad viņš lūdz personas izklīst. Parasti viņi mierīgi izklīst," skaidro Kūsika.

"Mēs arī regulāri sūtam informatīvus e-pastus, lai atgādinātu, ka briesmas joprojām pastāv, un stingri iesakām neveidot nekādas pulcēšanās. No pulksten 23 arī sākas klusais laiks," viņa sacīja.

Students Kērts, kurš dzīvo kopmītnes sestajā stāvā, atklāj, ka tajā vakarā ēkā nav dzirdējis nekādu troksni.

"Uz ēkas durvīm ir plakāti, kas atgādina par pienākumu valkāt sejas maskas un ievērot distanci, taču es domāju, ka vajadzētu arī plakātu, kas vēsta, ka nav arī atļauts rīkot ballītes," saka students. 

Tā nav pirmā ballīte šajā dienesta viesnīcā Covid-19 pandēmijas laikā. Pirmā ballīte Covid-19 laikā šeit notika jau pavasarī, kas izraisīja inficēšanos ar koronavīrusu daudziem studentiem. Pēc tā notikuma tika lemts slēgt dienesta viesnīcu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu