Degošā "Depo" veikala dēļ Rēzeknes iedzīvotājus aicina turēt aizvērtus logus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no VUGD tvitera konta

Degošā "Depo" veikala dēļ Rēzeknes iedzīvotājus aicina turēt aizvērtus logus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts vides dienestā, notikuma vietā atrodas arī tā inspektori. Zināms, ka veikala teritorijā deg arī ķīmiskas vielas. Iedzīvotāji pilsētas dienvidu un centra rajonā aicināti turēt aizvērtus logus.

Arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina atturēties no telpu vēdināšanas un neturēt atvērtus logus, lai izvairītos no ugunsgrēka radīto dūmu ietekmes.

Kā ziņots, Rēzeknē pilnā platībā deg būvniecības preču veikala "Depo" ēka, Stacijas ielā 31, tomēr cietušo ugunsnelaimē nav, aģentūru LETA informēja veikalu "Depo" īpašnieka SIA "Depo DIY" pārstāvji.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja, ka izsaukums saņemts sestdien plkst.2.43. Ēka deg pilnā 13 500 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka ierobežošanas darbi turpinās, notikuma vietā strādā vairāki desmiti ugunsdzēsēju, dzēšanai izmantojot arī autocisternas un autokāpnes.

"Depo DIY" pārstāvji aģentūrai LETA pavēstīja, ka uzņēmumā ir izveidota iekšējā darba grupa, kas piedalās ugunsgrēka radīto seku novēršanas darbos. Uzņēmums sadarbojas ar atbildīgajām valsts institūcijām, lai noskaidrotu ugunsgrēka izcelšanās iemeslu.

Kompānija "Depo DIY" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 7 501 006 eiro. 2019.gadā "Depo DIY" koncerna apgrozījums bija 321,149 miljoni eiro, bet peļņa - 11,298 miljoni eiro.

"Depo DIY" vienīgā īpašniece ir SIA "DMT Pluss". Pēc "Firmas.lv" informācijas, "DMT Pluss" lielākais īpašnieks ir Andris Kozlovskis (25,19%), vienlaikus pa 19,94% kapitāldaļu pieder Verai Marinkēvičai, Artim Kozlovskim un Vinetai Atvarai, savukārt 15% pieder SIA "Ausekļa ielas nams", kas pieder Mārai Lielcepurei-Gaveikai (48,34%), SIA "Paradox Holdings" (48,34%) un SIA "EQT Baltic" (3,32%). "Paradox Holdings" pieder Ģirtam Rungainim (66,67%) un Ingai Rungainei (33,33%), bet "EQT Baltic" vienīgais īpašnieks ir Kristaps Bērziņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu