Sestdienas horoskops: 19. decembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 19. decembrim. 

AUNS Šodien nebūtu pareizi risināt attiecību jautājumus, jo emocijas var ņemt virsroku un kāroto harmoniju tā arī neizdosies sasniegt. Labāk veltīt laiku radošām nodarbēm, mājas uzkopšanai, savam vaļaspriekam.

VĒRSIS Neskaties uz to, ka uzskati sevi par izsmalcinātu dzīves baudītāju, šobrīd ar izklaidēm, atpūtu aizrauties nevajadzētu, jo tu viegli vari krist galējībās. Šis ir patiesi piemērots mirklis sevis garīgai pilnveidošanai.

DVĪŅI Paklausies sev tīkamu mūziku, izbaudi romantisku kino seansu. Neatkarīgi no šīs brīvdienas plāniem galvenais uzdevums ir atpūtināt nervus, izolēties no ārējiem uztraukumiem, nebūšanām.

VĒZIS Jaunākā paaudze alks tavas sabiedrības, tā vēlēsies ne vien tapt palutināta, bet arī dzirdēt interesantus atgadījumus no tavas dzīves, uzklausīt padomus. Saskarsmē ar otro pusīti būsi nedaudz noslēgts.

LAUVA Ja arī valstī esošie ierobežojumi liegs pulcēties lielākās grupās, tu ar interneta starpniecību radīsi iespēju noorganizēt jautru un radošu izklaidi savam tuvākajam draugu un paziņu lokam.

JAUNAVA Varēsi mierīgi, nesteidzīgi uzkopt mājokli, pārdomāt iespējamos uzlabojumus mitekļa interjerā. Attiecībās ar otro pusīti būsi maigs un pretimnākošs. Vakars solās paiet romantiskās noskaņās.

SVARI Līdz pēcpusdienai neforsē fizisko slodzi. Organisms būs noguris pēc nedēļas maratona, un tam būs nepieciešams neliels atelpas brīdis. Dienas otrajā pusē vēlēsies baudīt mākslas pasaules labumus.

SKORPIONS Centies ieturēt ne tik uzstājīgu, kategorisku nostāju pret tuviniekiem. Darbā šīs īpašības tev lieti noder, taču ikdienas dzīvē tās var jūtami traucēt. Labāk biežāk pasmaidi, pajoko ar jaunāko paaudzi.

STRĒLNIEKS Tu tā vai citādi atradīsi izmantojumu savai neizsmeļamajai enerģijai. Ja tev ir sava saimniecība, skaidrs, ka tajā tiks ieviesta kārtība, veikta neliela modernizācija. Attiecībās ar mīļoto valdīs sapratne.

MEŽĀZIS Neskatoties uz brīvdienu, šis būs intensīvs laiks, kurā nāksies atrisināt dažu labu darba nebūšanu un tikt galā ar privātās dzīves sarežģījumiem. Pats svarīgākais būt pārliecinātam par sevi!

ŪDENSVĪRS Vari doties nelielā izbraucienā pie dabas. Vides maiņa, jauni iespaidi palīdzēs vieglāk atslēgties no ikdienas, smelties spēkus jauniem iekarojumiem. Sagādā kādu pārsteigumu otrajai pusītei.

ZIVIS Iespējams, neraksturīgi daudz laika pavadīsi pie datora, pētot internetā esošo informāciju. Pareizāk būtu veltīt uzmanību atvasītēm, otrajai pusītei, viņiem patiesi pietrūkst tevis.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu