Mediji: "Himki" vēlas lauzt līgumu ar Timmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.ru

Maskavas apgabala basketbola klubs "Himki" vēlas pārtraukt sadarbību ar Latvijas basketbolistu Jāni Timmu, vēsta Krievijas mediji. 

Kluba vadība neesot apmierināta ar Timmas un arī ar Zviedrijas basketbolista Jonasa Jerebko sniegumu šosezon.

28 gadus vecais Timma šosezon VTB Vienotajā līgā septiņos mačos vidēji guvis 6,1 punktu un trāpījis tikai 19,4% tālmetienu.

Savukārt ULEB Eirolīgā šosezon Timma piedalījies 10 mačos, vidēji guvis 8,3 punktus un trāpījis 39,6% trīspunktu metienu.

"Himki" sezona ir ārkārtīgi neveiksmīga. Vienotajā līgā komandai ir tikai trīs uzvaras astoņos mačos, kas dod vien astoto vietu kopvērtējumā.

Tikmēr Eirolīgas turnīra tabulā "Himki" atrodas pēdējā vietā 18 komandu konkurencē ar bilanci divas uzvaras un 11 zaudējumi.

"Himki" komandu pārstāv vēl viens Latvijas basketbolists - Dairis Bertāns, bet vienības galvenais treneris ir lietuvietis Rims Kurtinaitis.

31 gadu vecais Bertāns šosezon Vienotajā līgā septiņos mačos vidēji guvis 8,3 punktus, tālmetienus trāpījis ar 44,4% precizitāti un veicis 3,9 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Eirolīgā Bertāna kontā astoņos mačos vidēji gūti 5,3 punkti un trāpīti 31% tālmetienu.

33 gadus vecais Jerebko, ar kuru klubs arī gribot pārtraukt sadarbību, Vienotajā līgā astoņās spēlēs vidēji guvis 9,5 punktus un izcīnījis 5,6 atlēkušās bumbas.

Eirolīgā 12 spēlēs Jerebko vidēji guvis 12,7 punktus un izcīnījis 5,8 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu