Punnenovam teicams sniegums un uzvara NLA spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs svētdien palīdzēja Langnau "Tigers" komandai izcīnīt uzvaru Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Tigers" viesos ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) pārspēja "Ambri-Piotta" komandu.

Punnenovs šajā mačā atvairīja 47 no 48 pretinieku mestajām ripām. Viņš šosezon piedalījies desmit mačos, kuros vidēji ielaidis 2,32 ripas un atvairījis 93,63% metienu, šajos rādītājos NLA ieņemot attiecīgi trešo un otro vietu.

Tikmēr "Tigers" uzbrucējs Toms Andersons deviņās minūtēs un 16 sekundēs bloķēja divus metienus, bet Rihards Melnalksnis uz ledus pavadītajās desmit minūtēs un 30 sekundēs uzvarēja trīs no desmit iemetieniem. Abi latvieši maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

No latviešu pārstāvētajām komandām čempionātā visaugstāk atrodama Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas ar 31 punktu 14 spēlēs ir NLA līdere. 27 punkti 15 mačos ir piektajā vietā esošajai Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētājai Ženēvas "Servette", kamēr "Tigers" ar 14 punktiem 14 dueļos ieņem pēdējo, 12.vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu