VIDEO ⟩ NBA latviešu latviešu duelī rezultatīvāks sniegums Kurucam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas mačā tikās latviešu pārstāvētās Bruklinas "Nets" un Vašingtonas "Wizards" vienības.

"Wizards" un "Nets" cīņā ar rezultātu 119:114 (38:20, 30:30, 22:34, 30:29) uzvaru svinēja Bruklinas basketbolisti.

Abiem latviešu basketbolistiem šajā spēlē tika atvēlēts minimāls spēles laiks. "Nets" rindās Rodions Kurucs laukumā pavadīja septiņas minūtes un 24 sekundes, gūstot piecus punktus (1/1 2p., 1/2 3p.). Tāpat uzbrucējs pievienoja pa vienai atlēkušajai bumbai un rezultatīvai piespēlei, kā arī vienu reizi kļūdījās, spēli noslēdzot ar lietderību +2.

"Wizards" šajā spēlē nepārstāvēja latviešu snaiperis Dāvis Bertāns, bet pie nelielām minūtēm tika viņa tautietis Anžejs Pasečņiks. Centra spēlētājs laukumā pabija sešas minūtes un 30 sekundes, gūstot divus punktus (1/3 2p.) un izcīnot divas bumbas zem groziem. Arī Pasečņiks spēli noslēdza ar lietderību +2.

"Nets" rindās rezultatīvākie bija gaidāmās sezonas līderi Kevins Durants un Kairijs Ērvings. Durants izcēlās ar 15 punktiem, savukārt Ērvings bija komandas rezultatīvākais vīrs, gūstot 18 punktus.

Savukārt "Wizards" sastāvā rezultatīvākais sniegums otrgadniekam Rui Hačimuram, kurš izcēlās ar 18 punktiem, bet 17 punktus pievienoja saspēles vadītājs Rauls Neto. Jātzīmē, ka šajā spēlē bez jau pieminētā Bertāna laukumā nedevās arī Bredlijs Bīls un "Wizards" starpsezonas jaunieguvums Rasels Vestbruks.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs naktī uz piektdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Detroitas "Pistons", bet "Nets" basketbolisti laukumā atkal dosies vien naktī uz sestdienu, kad plkst 3. pēc Latvijas laika norisināsies spēle pret Bostonas "Celtics".

Video: "Nets" - "Wizards" spēles spilgtākās epizodes

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu