"Patiesi priecājos, ka esmu dzīvs." Hamiltons pēc atlabšanas no Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luiss Hamiltons
Luiss Hamiltons Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien ar Abu Dabi "Grand Prix" posmu noslēdzās 2020. gada F-1 sezona. Pēc brauciena par iespēju atgriezties trasē priecājās septiņkārtējais pasaules čempions Luiss Hamiltons.

Abu Dabi posmā pārliecinošu uzvaru izcīnīja "Red Bull" pilots Makss Verstapens, kurš brauciena vadību neatdeva jau no paša starta. Otrajā vietā finišēja "Mercedes" braucējs Valteri Botass, bet trešo pozīciju ieņēma viņa titulētais komandas biedrs Luiss Hamiltons.

Britu pilots iepriekšējo posmu izlaida, jo bija inficējies ar Covid-19. Hamiltons pēc brauciena sarunā ar Martinu Brandlu neslēpa, ka jūtoties izsmelts.

"Fiziski šī sacīkste man bija ļoti smaga. Visu gadu fiziski esmu juties labi, bet šodien tas tā pavisam noteikti nebija. Esmu priecīgs, ka tas ir cauri," norādīja Hamiltons.

Pilotam tika vaicāts, vai viņa sniegumu ietekmēja pārciestā inficēšanās ar Covid-19, uz ko viņš atbildēja apstiprinoši: "Fiziskā aspekta ziņā - [ietekmēja] ievērojami. Nekad neesmu bijis tik noguris. Bet, jāskatās no gaišās puses, es tiku tam cauri. Pagājušajā nedēļā es nedomāju, ka šeit atradīšos."

"Es patiesi priecājos, ka esmu vesels un dzīvs. Nevaru sagaidīt, ka atkopšos pilnībā un varēšu atsākt treniņprocesu, lai savu ķermeni atgrieztu tādā kondīcijā, kur tam jābūt," sacīja Hamiltons.

Britu pilots šajā sezonā savu jau septīto čempiona titulu izcīnīja jau priekšlaicīgi, atkārtojot leģendārā Mihaela Šūmahera rekordu izcīnītajos titulos. Kopvērtējuma otrajā vietā finišēja Hamiltona komandas biedrs Botass, bet trešo vietu, no soma atpaliekot par deviņiem punktiem, ieņēma Verstapens.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu