Linda Mūrniece atklāti par laulību ar trešo vīru un lēmumu apprecēties dažas nedēļas pēc iepazīšanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Uzņēmēja Linda Mūrniece, kura 11. novembrī trešo reizi iestūrēja laulības ostā, izdevumam "Lilit" atklāj lēmumu apprecēties dažas nedēļas pēc iepazīšanās ar mīļoto vīrieti Agri Freimani.

Kā skaidro Mūrniece, abi ir pazīstami tikai divus mēnešus un lēmums precēties tika pieņemts vien dažas nedēļas pēc abu iepazīšanās. "Nolēmām - ja spējam dažas nedēļas saprasties, nav jēgas ilgstoši pārbaudīt viena vajadzību pēc otra. (..) Ja mani jau divus mēnešus nekas viņā nekaitina, esmu pārliecināta - ir perspektīva. Skatos uz šo pasākumu kā uz mūsu abu pēdējo laulību," intervijā izdevumam "Lilit" saka Mūrniece.

Vaicāta, kas ir tās kvalitātes, kuras vīrietī uzskati par svarīgām, Mūrniece atbild: "Man svarīgi, lai vīrietim ir galva uz pleciem. Lai varu ar viņu sarunāties, jokot, smieties. Paraudāt uz pleca. Tikt saprasta. Tās ir tās pamata lietas." Tāpat viņa uzsver, ka vissvarīgākā ir spēja vienam par otru parūpēties. 

Uzņēmēja neslēpj, ka šajās attiecībās viņai ir jauna pieredze - mācīties paklusēt, nevis uzreiz spert visu laukā. Viņa uzskata, ka svarīga ir abpusējā piedomāšana, - "ar šo cilvēku vecumdienās vajadzēs kopā sēdēt pie kamīna un sarunāties".

Iepriekš vēstījām, ka Mūrniece un Freibergs liecinieku klātbūtnē noslēdza laulību Liepājas Dzimtsarakstu nodaļā. 

Mūrniecei nebija tradicionālā kāzu kleita, bet abi ar vīru bija saskaņojusi t-kreklus ar uzrakstu "Tāds tādu atrod". Savukārt vedējiem bija vienādi krekliņi ar uzrakstu "Nopietni?!".

Šīs ir Mūrnieces trešās laulības. 2012. gadā viņa izšķīrās no ilggadējā dzīvesbiedra Raimonda Mūrnieka, ar kuru kopējā laulībā dzimuši divi bērni. Savukārt 2018. gadā izjuka Mūrnieces un gastroenterologa Hosama Abu Meri savienība. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu