Necieņas augstākais līmenis? Itālijas futbola leģendas bēru laikā tiek aplaupīta viņa māja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Paolo Rosi bēru ceremonija
Paolo Rosi bēru ceremonija Foto: SIPA/Scanpix

13. decembrī Itālijas futbola saime atvadījās no savas leģendas Paolo Rosi. Tomēr bēru ceremonijas norisi nekrietniem nolūkiem izmantojuši laupītāji, vēsta "Football-Italia".

Rosi, kurš 1982.gadā aizveda Itāliju līdz uzvarai Pasaules kausā, 64 gadu vecumā mūžībā devās 10. decembrī.

Atvadas no leģendārā futbolista norisinājās 13. decembrī Itālijas pilsēta Vinčencā. Uz bēru ceremoniju bija sapulcējušies futbolista tuvinieki, kā arī bijušie cīņu biedri. Tā rezultātā bijušā futbolista mājoklis palika tukšs un to nekaunīgi izmantojuši laupītāji.

Bijušā futbolista sieva, atgriežoties mājās, konstatējusi, ka viņas un mūžībā aizgājušā vīra mājoklī ir notikusi ielaušanās. Tiek ziņots, ka no Rosi nama nozagts bijušā futbolista rokas pulkstenis, kā arī skaidra nauda.

Vietējā policija ir uzsākusi izmeklēšanu, tomēr par aizdomās turamo personu izvirzīšanu ziņu vēl nav.

Rosi bija Itālijas izlases sastāvā, kas 1982.gadā ceļā uz titulu uzvarēja Ziko pārstāvēto Brazīliju, Djego Maradonas Argentīnu un Karla Hainca Rummeniges Vāciju.

Rosi turnīra pēdējās trīs spēlēs guva sešus vārtus un palīdzēja Itālijai trešo reizi triumfēt Pasaules kausā. Ar sešiem vārtiem Rosi kļuva par finālturnīra labāko bombardieri un vērtīgāko spēlētāju. Tāpat viņš tika atzīts par 1982.gada Eiropas labāko futbolistu.

Itālijas izlasē viņš 48 spēlēs guva 20 vārtus.

Klubu karjerā Rosi pārstāvēja "Hellas Verona", "AC Milan", Turīnas "Juventus", "Perugia", "Vicenza" un "Como" komandas. Ar turīniešiem viņš divreiz kļuva par Itālijas čempionu, bet pa vienai reizei uzvarēja Itālijas kausā, Eiropas kausā un UEFA Kausu ieguvēju kausā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu