"Rīgas balli" apmeklējusī ministre Ramona Petraviča neizpratnē par tās rīkotājiem piespriesto naudas sodu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas balle
Rīgas balle Foto: Juris Lisovs/TVNET

Oktobrī Melngalvju namā notikušās "Rīgas balles" rīkotājiem piespriests 250 eiro sods par to, ka pasākuma apmeklētājiem netika nodrošinātas fiksētas personalizētas sēdvietas, kā to pieprasīja tobrīd spēkā esošie noteikumi. Izdevumam "Privātā Dzīve" šo sodu komentēja labklājības ministre Ramona Petraviča, kura arī apmeklēja balli. 

Komentējot piespriesto sodu, ministre par to ir neizpratnē.

"Pasākums taču notika laikā, kad to varēja rīkot. Tur bija ievērots pulcēšanās skaita ierobežojums, aizpildījām arī anketas, lai varētu ballētājus atrast, ja nu pēkšņi kāds būtu inficējies.

Pat īsti nezinu, par ko vispār ir šis sods. Kaut kur redzēju, ka tas it kā uzlikts, jo neesot bijušas personalizētas sēdvietas. Par to gan varu teikt – katram bija sava sēdvieta. Katram galdiņam bija savs numurs, katram ballētājam savs šķīvītis.

Man sods nav uzlikts. Es ballē nedejoju. Vai vajadzēja sodīt tos, kuri dejoja? Tas jāvērtē policijai. Es norobežojos no izteikumiem par to, vai kādu balles dalībnieku vajadzēja sodīt. [..]

Man šķiet, ka ap balli šis viss tagad notiek, lai tracinātu sabiedrību un cilvēkos sētu naidu,"

izdevumam norādīja ministre.

Labklājības ministre Petraviča apmeklēja balli kopā ar vīru, uzņēmēju Aleksandru Petraviču, iepriekš skaidrojot, ka to darījusi, jo  "gribas arī svētku brīžus".

Foto: Rīgas balle 2020

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu