Pleša kandidatūru virza apstiprināšanai Saeimā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Toms Plešs
Artūrs Toms Plešs Foto: Paula Čurkste/LETA

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) otrdien parakstījis iesniegumu Saeimai, lūdzot kārtējās sēdes darba kārtībā iekļaut jautājumu par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) parlamentārā sekretāra, ministra amata kandidāta Artūra Toma Pleša (AP) apstiprināšanu ministra amatā Saeimā.

Premjera birojā aģentūru LETA informēja, ka atbalstu Pleša kandidatūrai ministra amatā ir izteikušas visas valdību veidojošās partijas.

Ministru prezidents ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidātu ir pārrunājis aktualitātes ministrijas pārraugāmajās jomās, kā arī būtiskākos veicamos uzdevumus un reformas, tostarp administratīvi teritoriālās reformas pabeigšanu.

Kariņš atzina, ka Plešam ir redzējums par svarīgākajiem nozaru jautājumiem un izteica cerību, ka izveidosies laba sadarbība valdības komandā.

Jau vēstīts, ka valdību veidojošās partijas pirmdien vienojušās vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatā atbalstīt Saeimas deputātu Plešu.

Ministra amats kļuva vakants, kad no tā atkāpās Juris Pūce (AP) pēc samelošanas par autostāvvietas caurlaides izmantošanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu