Supermodeles Keitas Mosas māsa rāda, kā skūpstās ar draugiem un dižojas, ka izplata Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Londonā šobrīd atļauts apmeklēt restorānus, tādēļ supermodeles Keitas Mosas māsa, jaunā modele Lotija Mosa izmantoja izdevību un devās vakariņās ar vēl četriem draugiem. 22 gadus vecā modele “Instagram” tiešraidē filmēja, kā vakariņu laikā skūpstās ar saviem draugiem.

Fani jautāja, vai jaunā modele neuztraucas par vīrusa izplatību, jo video sievietēm nebija sejas masku. Modeles reakcija bija diezgan noliedzoša, radot iespaidu, ka sieviete situāciju neuztver nopietni.

Mosa sarkastiskā tonī apgalvoja, ka "tagad pamatīgi izplata Covid-19" un ir "Covid-19 superizplatītāja".

Mosa teica: "Neļaujiet nevienam teikt, kas jums ir jādara. Jūs esat jauni, jautri un jūs varat izbaudīt vislabāko laiku un darīt, ko vēlaties."

Zināms, ka draugu kompānija restorānā ieradās ar maskām, kuras atļauts novilkt, kad tiek ierādīta vieta pie galdiņa. Šī brīža noteikumi gan paredz, ka restorānu drīkst apmeklēt tikai vienas un tās pašas mājsaimniecības cilvēki.

Pēc tam gan Mosa atvainojās par saviem paziņojumiem, rakstot: "Es joprojām esmu jauna un dumja, cenšos mācīties. Šajos trakajos laikos man bija jābūt piesardzīgākai ar saviem vārdiem."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu