Smaga avārija Rīgā. Divu automašīnu sadursmē viens no spēkratiem teju pārlūst uz pusēm (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Otrdien, 15. decembrī, ap plkst. 16. Katlakalna ielā Rīgā notikusi smaga avārija, kurā ir arī cietušie, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tā saucamajās pīķa stundās, kad pilsēta "stāv" sastrēgumos, ceļu satiksmes negadījumi nav nekāds retums, taču bieži vien avārijas ir vieglas, bez cilvēku upuriem un parasti saistītas ar drošas distances neievērošanu. 

Mediķi smagi cietušajam "Honda Civic" vadītājam veica nepieciešamās manipulācijas, lai nodrošinātu viņa transportēšanu uz tuvāko slimnīcu, – vīrietis bija bezsamaņā.

Smagās sekas iestājās iespaidīgas avārijas rezultātā. Vīrieša vadītais sarkanais "Honda" spēkrats, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, ieskrēja priekšā sastrēgumā stāvošajā "Mercedes" mikroautobusā, kas piegādā paciņas.

Pēc jaudīgā trieciena "Honda" gandrīz pārlūza uz pusēm, bet kravas busiņu iesvieda pretējā braukšanas joslā.

"Degpunktā" uzrunātais kurjera kolēģis, kas operatīvi ieradās negadījuma vietā, pastāstīja kā avārija izskatījās no mikroautobusa šofera skatu punkta.

"Mašīna vienkārši uzskrēja virsū, es stāvēju uz vietas. Jācer, ka kolēģim ar veselību viss būs kārtībā," stāstīja cietušā kurjera kolēģis.

Ņemot vērā "Honda" vadītāja veselības stāvokli, tālākās procesuālas darbības veiks izmeklētāji, kas kopā ar mediķiem devās uz slimnīcu.

Šobrīd likumsargi uzsākuši kriminālprocesu un cietušajam nozīmētas ekspertīzes, to skaitā arī alkohola koncentrācijas pārbaude asinīs.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu