Ļaudis nikni uz Melāniju Trampu, kura apmeklē Bērnu slimnīcu un neievēro prasību par sejas maskas lietošanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Saskaņā ar ikgadējo Ziemassvētku tradīciju ASV pirmā lēdija Melānija Trampa apmeklēja Nacionālo bērnu slimnīcu Vašingtonā, lai palasītu pasaku grāmatu mazajiem pacientiem.

Apsēdusies pie lielas Ziemassvētku egles, viņa lasīja vienu no triloģijas stāstiem par ģimenes Ziemassvētku rotājumu kolekciju, kas naktī maģiski atdzīvojas. 

Šī bija pēdējā reize, kad Melānija apmeklēja slimnīcu, būdama pirmās lēdijas amatā. 

Paziņojumā presei bija teikts, ka lasījumu klausījās divi bērni - 6 un 8 gadus vecas meitenītes, kuras abas sēdēja uz paklāja Trampas priekšā. 

Slimnīcā Melānija ieradās sejas maskā, bet, lasot grāmatu, to noņēma. Šādu rīcību sociālajos tīklos asi kritizēja cilvēki, norādot, ka tā sieviete pārkāpj slimnīcas noteikumus laikā, kad ir tik kritiska situācija ar Covid-19. 

Slimnīcas noteikumos minēts, ka visiem apmeklētājiem obligāti jālieto sejas maskas

Pirmo lēdiju gan metās aizstāvēt slimnīcas pārstāvji, norādot, ka maska nav nepieciešama cilvēkam, sakot runu auditorijai. 

Slimnīcas personāls piebilda, ka Donalda Trampa sieva atradās vairāk nekā 12 pēdu attālumā no pārējiem cilvēkiem, kuri bija maskās. 

Atgādinām, ka Trampu pārim oktobrī bija Covid-19 pozitīvs tests. Lai gan ASV prezidents pēc diagnozes noteikšanas bija hospitalizēts trīs dienas, Melānija atveseļojās vieglāk. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu