Sieviete Tukuma pusē ar automašīnu iebrauc aizsalušā dīķī, izrāpjas krastā un aiziet mājās (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tukuma pusē kāda autovadītāja, cenšoties izgriezt līkumu uz apledojuša ceļa, nenovaldīja stūri un ieslīdēja dīķī. Spēkrats ielūza ledū, bet pati stūrētāja, izmirkusi stindzinošajā ūdenī, izrāpās krastā un aizgāja mājās, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Pirmdien, 14. decembrī, Slampes iedzīvotāju uzmanību piesaistīja centra dīķis, kas pēkšņi vairs neizskatījās tā, kā ierasts. Ap to pulcējās pūlis, jo ledū bija ielūzis spēkrats, kas pieder kādam ciematniekam.

Vietējie stāsta, ka pēc skata pazīst noslīkušo automašīnu un tās īpašniekus, bet nav pārliecināti, kurš no viņiem tobrīd sēdēja vadītāja sēdvietā.

Neviens no aculieciniekiem policiju, mediķus vai ugunsdzēsējus saukt negrasījās. Automašīnas šofere pati saviem spēkiem izkļuva krastā un atstāja negadījuma vietu. Sieviete vēlāk pati devās uz policiju ar iesniegumu. Nekādus likumus viņa pārkāpusi nebija.

"Viņas identitāte ir noskaidrota, no viņas ir arī pieņemts paskaidrojums par notikušo, un šobrīd ir tā, ka viņai ir atteikts uzsākt administratīvā pārkāpuma procesu, jo viņas rīcībā nav saskatāmi pārkāpumi," stāsta Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa.

Automašīna pēc izvilkšanas no ūdens joprojām darbojās un varēja piedalīties ceļu satiksmē. Nekādi nodarījumi trešās personas mantai nebija, tāpēc šoferei bija visas tiesības doties mājās uzreiz pēc avārijas, nesagaidot policiju.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu