LABA SOMA ⟩ Blogeris Pipars un "Prāta vētra" aicina palīdzēt mazajam Mārim un iegūt unikālu aksesuāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Prāta vētras" dalībnieki ar savu "Labās somas" dizainu.
"Prāta vētras" dalībnieki ar savu "Labās somas" dizainu. Foto: Projekts "Laba soma"

Populārais kulinārijas blogeris Rojs Puķe jeb Pipars aicina uz jaunu akciju - projektu "Laba Soma". Projekta ietvaros cilvēki var iegādāties auduma somu un daļa no gūtajiem ienākumiem tiek novirzīti bērna vajadzībām - jaunāko dizainu ir izveidojusi Latvijas supergrupa "Prāta vētra" un, iegādājoties vienu no 200 eksemplāros radītajām somām, ir iespējams atbalstīt desmit gadus veco Māri Pavāru.

Projekta ietvaros cilvēki var iegādāties auduma somu un daļa no gūtajiem ienākumiem tiek novirzīti bērna vajadzībām. Šis somas dizaina zīmējums ir no grupas 1993. gadā izdotā debijas albuma kasetes formātā "Vairāk nekā skaļi" - grupas dalībnieki par šo akciju nesaņem atlīdzību.

Iegādājoties vienu no 200 eksemplāros radītajām somām, ir iespējams atbalstīt desmit gadus veco Māri Pavāru.

Mārim ir desmit gadi. Zēns ir dzīvespriecīgs, smaidīgs, atraktīvs un ļoti gudrs. Puisis mācās Rīgas pilsētas sākumskolas 2. klasē, ir ļoti centīgs, motivēts un vēlas izzināt visu uz šis pasaules.

Diemžēl Māri ierobežo viņa diagnoze - cerebrālā trieka, kas zēnu ir "iesprostojusi" viņa ķermenī. Katra diena zēnam ir cīņa par katru kustību, katru burtu, zilbi un vārdu.

Māris pats nespēj uzzīmēt zīmējumu, lai izveidotu dizainu piekš "Laba soma", tāpēc Pipars vērsās pie saviem draugiem, sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, lai viņi izveido savu "Laba soma" dizainu, tādejādi sniegtu atbalstu Mārim Pavāram. Pirmo šīs kampaņas īpašo dizainu veidojusi aktrise Ieva Florence - Vīksne.

Dāmas un kungi! Vēlamies aicināt Jūs piedalīties labdarības izsolē! Izsoles mērķis, savākt līdzekļus Mārim Pavāram....

Posted by Laba Soma on Wednesday, 16 December 2020

"Laba soma ir laba soma! Ērta plecā, izskatīga, plus, šinī gadījumā tā atgādinās, ka visi esam palīdzējuši Mārim tikt pie īpaša datora, kurš dos viņam iespēju sazināties ar saviem mīļajiem. Uz somas ir cilvēciņš, ko savulaik Kaspars Roga uzzīmēja un tas rotāja mūsu pirmā albuma vāku. Tagad cilvēciņš aicina palīdzēt un izskatās, ka arī uz somas viņš jūtas ļoti labi. Jo tā ir laba soma," stāsta grupas solists Renārs Kaupers.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu