Nepalaid garām! Zodiaka zīmju 2021. gada veiksmīgākās dienas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: nimmersatt/Shutterstock.com

2020. gads bija nogurdinošs teju visiem. Par laimi, 2021. gada kosmiskā prognoze solās būt pozitīvāka, un jauns gads nozīmē arī to, ka astroloģijā ir pavisam jauna laimes dienu partija. Kaut arī dažiem planētas aspektiem piemīt spēks padarīt katru dienu maģisku, vienmēr būs īpaši labvēlīgi brīži, kas spēcīgāk ietekmē citus cilvēkus. Portāls "Bustle" piedāvā paņemt kalendāru un atzīmēt savu 2021. gada veiksmīgāko dienu!

Kaut arī līdz 2021. gadam joprojām norisinās dažas smagas planētu cīņas, mūsu pusē tomēr ir kāda veiksme. 2021. gadā varam gaidīt mazāk retrogrādu, kā arī veiksmes savienojumu starp mīlas planētu Venēru un kaislību planētu Marsu, kas notiek tikai reizi divos gados.

Domājot par veiksmi astroloģijā kopumā, ir svarīgi pievērsties divām planētām, kas astroloģijā pazīstamas kā labuma devēja planētas, kas ir Venēra un Jupiters. Šo planētu reputācija kopumā ir pozitīva un labvēlīgi ietekmē horoskopu.

Venēra ir mīlestības, greznības un baudas planēta - tāpēc pozitīvie Venēras aspekti bieži norāda uz ļoti patīkamu, juteklisku vai laimīgu pieredzi. Jupiters valda pār veiksmi, lielām iespējām, centieniem un bagātīgu pārpilnību, tas dod pozitīvu skatījumu un optimisma izjūtu gandrīz visam, ko tas skar. 

Auns

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 26. marts

Kad mīlestības planēta Venēra un radošā saule veido Zodiaka līniju, tas rada burvību, romantiku, jauna un patīkama sākuma saviļņojumu. 2021. gadā šī labvēlīgā saikne notiek Auna zīmē, kas jums dāvā mīlestības veiksmi un padara jūsu dzimšanas dienas sezonu īpaši īpašu.

Mīlestība ir lieliska lieta, kad Venēras Zvaigžņu punkts sakrīt ar jūsu sauli, sākot pilnīgi jaunu romantisku ceļojumu sirdslietās.

Vērsis

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 17. janvāris

Urāns, pārmaiņu planēta, ceļos caur jūsu zīmi visu 2021. gadu, turpinot atmodas un iedvesmas tēmu jūsu dzīvē. Janvārī enerģijas lauks starp Urānu un laimīgo planētu Jupiteru varētu sākt kaut ko jaunu un aizraujošu jūsu profesionālajā dzīvē.

Jūsu karjeras virziens, iespējams, veiks pagriezienu uz labo pusi. Kaut arī šie pēkšņie satricinājumi dažiem var būt spēcīgi, jūsu pacietīgais raksturs nodrošina, ka jūs varat izmantot visas tā dotās svētības. Turklāt tas, ka tajā pašā nedēļā veidosies enerģisks lauks starp Marsu un Jupiteru vēl vairāk palielina jūsu motivāciju un ambīcijas.

Dvīņi

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 31. maijs

Astroloģijā ziemeļu mezgls pārstāv likteni un nākotnes virzienu - un tas 2021. gadu pavada Dvīņu zīmē, kas palīdz jūsu prātu saskaņot ar sirdi. 31. maijā, Dvīņu sezonas vidū, Ziemeļu mezgls veido savienojuma aspektu ar jūsu saules zīmi, nesot daudz veiksmes un maģijas.

Ziemeļu mezgls izlīdzinās ar jūsu sauli, virzot jūs uzmanības centrā. Esiet gatavs ņemt vērā savas zvaigžņu īpašības un spert soļus sava likteņa virzienā, jo veiksme šodien būs jūsu pusē.

Vēzis

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 23. jūnijs

Tieši pēc vēža sezonas sākuma 23. jūnijā mēs piedzīvosim krāšņu enerģijas apmaiņu starp sauli un bagātīgo Jupiteru, īpaši veicinot veiksmi Vēžiem. Šī enerģija sniegs jums optimismu, dāsnumu un veiksmi.

Otrā savienošanās tajā pašā dienā ir starp sapņaino Neptūnu un jauko Venēru, kā rezultātā tas pārkaisīs Vēža dzīvē pasaku putekļus un palīdzēs aktivizēt viņa patīkamākās fantāzijas.

Lauva

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 13. jūlijs

Mīlas planēta Venēra un spēka planēta Marss izlīdzinās reizi divos gados jūsu Zodiaka zīmē tieši 13. jūlijā, tāpēc esiet gatavs sajust maģijas kulmināciju, kad runa ir gan par romantiku, gan par radošumu.

Šis retais un laimīgais aspekts jūs ieslēdz jaunā attiecību ciklā, kas var dot mīļi gaidītu svaigu enerģiju jūsu mīlas dzīvē un atjaunot radošumu, kad runa ir par kaisli.

Jūs pārņems iedvesma un romantika, padarot dzīvi ļoti aizraujošu un nodrošinot, ka prieks un romantika jūs gaida aiz katra stūra. Izmantojiet šo radošo stimulu!

Jaunava

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 12. jūlijs

Laimīgā planēta Jupiters šogad divas reizes iegremdēsies Zivs zīmē, izgaismojot jūsu partnerattiecības un ienesot mīlestībā daudz jaunu iespēju - tas var palīdzēt jums izlīdzināt jebkādus jautājumus attiecībās un padziļināt romantiskās saites.

Kad Jupiters ienāk Zivs zīmē no 13. maija līdz 28. jūlijam un pēc tam no 28. decembra līdz 2022. gadam, mīlestība jūs aizvedīs uz jaunām virsotnēm un emocijām.

Šī enerģija sasniegs maksimumu 12. jūlijā, kad jūsu valdošā planēta Merkurs veidos harmonisku savienību ar Jupiteru, sniedzot skaidrību, atvērtību un dziļumu jūsu partnerattiecībās.

Svari

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 6. septembris

Ja jūsu zīmē valdošā ir Venēras planēta, jūs izceļat savu māksliniecisko jutīgumu, romantiskās izjūtas un greznības garšu, tāpēc, kad 6. septembrī Venēra ar Jupiteru savienosies enerģijās, šīs jūtas plūdīs pāri malām.

Divas labvēlīgās planētas izlīdzinās jūsu labā, paceļot jūsu prieku jaunās virsotnēs un sniedzot jums novelēm cienīgus mīlas stāstus. Ar laimīgo Jupiteru jūs varēsiet gūt panākumus jebkurā lietā, kas jums sagādā prieku.

Skorpions

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 17. novembris

Jūsu valdošā planēta Plutons ir pazīstama ar savu intensitāti, taču, kad tā pozitīvā aspektā sakrīt ar jūsu saules zīmi 17. novembrī, jūs jutīsieties, ka esat pilnībā iegājis savā varā. Šī spēcīgā izlīdzināšana jūsu dzimšanas dienas sezonā palīdz pārvērst savas sāpes bagātīgā iedvesmā, kas var jūs pārveidot.

Papildu enerģijas pieplūdumu rada ugunīgs Marss, kas veido vēl vienu harmonisku savienību ar mīlestības planētu Venēru. Šis koķetais aspekts jūsu centienos ienesīs papildu kaisles un prieka devu, padarot to par lielisku dienu, lai dzītot pēc visiem jūsu personīgajiem mērķiem.

Strēlnieks

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 21. maijs

Pavasara laikā jūsu valdošā planēta Jupiters (veiksmes planēta) pārcelsies sapņainajā Zivs zīmē, apgaismos jūsu emocionālo dzīvi un ienesīs jūsu dzīves situācijā komfortu un veiksmi.

21. maijā jūs saņemsiet enerģiju savai mīlas dzīvei, jo radošā saule, romantiskā Venēra un uz komunikāciju vērstais Merkurs apvienosies.

Spēcīga enerģija starp Venēru un Saturnu tajā pašā dienā jūsu attiecībām dos ilgstošu spēku, savukārt mēness parādīs jūsu labākās īpašības citiem. Ja vēlaties iemīlēties, 21. maijs ir īstā diena. 

Mežāzis

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 23. augusts

Kaut arī jūsu valdošā planēta Saturns ne vienmēr ir pazīstama ar veiksmi, 23. augustā tas harmoniski saskanēs ar romantisko Veneru. Tas aktivizēs jūsu karjeras un sabiedrības atzinību un praktiski garantēs panākumus visā, kam pieskaraties.

Jūs šobrīd jūtaties dziļi saistīts ar profesionālajiem centieniem un gūstat lielu gandarījumu no sava ieguldījuma, un šī veiksmīgā planētu enerģija uzlabos jūsu stāvokli, radošumu un palīdzēs jums izveidot karjeru.

Ūdensvīrs

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 11. februāris

Šī ir ārkārtīgi jaudīga diena, kas ir pilna ar iespējām jums, Ūdensvīri, jo jūsu zīmē ir spēcīgs jauns mēness, kas piedāvā iespēju nomest visu lieko un pilnībā no jauna izgudrot sevi.

Turklāt laimīgās planētas Venēra un Jupiters tajā pašā dienā veido precīzu savienojumu jūsu zīmē, kas vairo jūsu veiksmi un rada romantiku, prieku, pārpilnību un greznību.

Tas viss ved uz pirmo no vairākiem Saturna un Urāna savienojumiem, kas satricinās jūsu pasauli. Dienas enerģija ir pārpilna ar iespējām, un jūs atradīsiet priecīgas iespējas aiz katra stūra.

Zivis

Visveiksmīgākā diena: 2021. gada 21. jūnijs

21. jūnijā jūs sajutīsiet jaudīgās ūdens zīmes krāšņās sekas, kuru laikā emocionālais mēness, romantiskā Venēra un sapņainais Neptūns saskaņosies pēc iespējas harmoniskākā savienojumā.

Tā kā jūsu zīmē atrodas jūsu valdošā planēta Neptūns, šī ir diena, kad jūs varat flirtēt un paplašināt savu redzesloku. Neviena fantāzija nav neiespējama, tāpēc ļaujiet savām jūtām plūst un sasniegt zvaigznes.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu