Nozīmīgākie 2021. gada astroloģiskie notikumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: pexels.com

2020. gads bija pilns ar retiem planētu izlīdzinājumiem, kas lielā mērā izraisīja pārmaiņas un satricinājumus. Ir pienācis laiks ieskatīties 2021. gada galvenajos astroloģiskajos notikumos, lai redzētu, kas mūs sagaida, vēsta portāls "Bustle".

Jauns gads vienmēr izsauc jaunu planētu retrogrādu ciklu, kas mūs izaicina, jaunu aptumsumu sēriju un jaunu astroloģisko aspektu sēriju starp galvenajām planētām, kas rosinās drāmu.

Kaut arī 2021. gads, iespējams, nepieredzēs tik daudz retrogrādu un nesniegs neko tik grandiozu kā Lielais savienojums, tas tomēr dos savu daļu ievērojamu un izcilu kosmisko notikumu.

Ūdensvīra laikmets 

Lielā saikne Ūdensvīrā, kas notiks decembra beigās, iezīmēs pirmo Jupitera un Saturna izlīdzinājumu ūdens nesēja zīmē kopš 1405. gada - un tuvāko savienojumu starp abiem debesu milžiem gandrīz 400 gadu laikā.

Tā kā Saturns Ūdensvīrā ir līdz 2023. gadam un Jupiters arī lielāko daļu nākamā gada, oficiāli ievadām periodu, ko iezīmē šīs zīmes progresīvā, uz priekšu vērstā enerģija. Tas būs ļoti jūtams 2021. gada februārī, kura laikā pēkšņas septiņas planētas (saule, mēness, Merkurs, Venēra, Jupiters un Saturns, kā arī asteroīds Pallas) visas tiks apvienotas Ūdensvīra zīmē, radot to, kas pazīstams kā "stellijs" astroloģijā.

Šis intensīvais Ūdensvīra fiksēto gaisa zīmju enerģijas pieplūdums februārī pievērsīs uzmanību humanitāriem jautājumiem, tehnoloģiskajiem sasniegumiem un netradicionālām inovācijām. Šīs tēmas vadīs mūsu sabiedrības struktūru visā 2021. gadā un turpmākajos gados.

Merkura retrogrāds gaisa zīmēs

Turpinot gaisa zīmju enerģijas tēmu 2021. gadā, mēs saņemsim pievienoto devu, izmantojot trīs 2021. gada Merkura retrogrādu periodus, kas visi notiks gaisa elementā - Ūdensvīra, Dvīņu un Svaru zīmēs.

Pirmais gada Merkura retrogrāds sāksies 30. janvārī, nākamais - 29. maijā un pēdējais - 27. septembrī.

Kad Merkurs atgriezīsies šajās zīmēs, mums būs jācīnās ar papildu neskaidrībām saziņas un domāšanas jautājumos, jo gaisa zīmes ir sociāli un garīgi orientētas. Tomēr šī retrogrādu sērija dod mums arī iespēju nospiest atiestatīšanas pogu tam, kā mēs domājam un mijiedarbojamies, mācot būt pārdomātākiem ar saviem vārdiem un apzinātākiem gan personiskās partnerattiecībās, gan sabiedrībā. 

Aptumsumi Dvīņos un Strēlniekā

Visi Mēness un Saules aptumsumi 2021. gadā notiks uz Dvīņu/Strēlnieka ass - tas nozīmē, ka tie būs vai nu vienā no šīm pretējām zīmēm, vai otrā. Kā vienmēr, tas radīs dramatiskas atklāsmes, pēkšņas beigas un daudz negaidītu jaunu sākumu.

Pirmais 2021. gada pavasara aptumsumu pāris ieradīsies 26. maijā un 10. jūnijā, savukārt rudens aptumsumi notiks 19. novembrī un 4. decembrī.

Šie Dvīņu un Strēlnieka valdītie aptumsumi veicinās milzīgas pārmaiņas domāšanas un komunikācijas veidā ar apkārtni, kā arī to, kā mēs saistāmies ar pasauli kopumā. 2021. gadā mēss mācīsimies izprast savas emocijas un attiecības loģiskākā līmenī un mainīsim personiskās pārliecības sistēmu. Pateicoties aptumsumiem, mūsu garīgie kompasi un domāšanas procesi varētu izskatīties citādi.

Karsts Venēras un Marsa savienojums

Kad romantiskā un jutekliskā Venēra izlīdzinās ar drosmīgo un kaislīgo Marsu, jūs varat gaidīt, ka būs dzirksteles - it īpaši, ja viņi satiekas tādas dramatiskas uguns zīmes valstībā kā Lauva, kā tas notiks 13. jūlijā.

Savienojuma aspekts starp šīm divām planētām notiek tikai reizi divos gados, un 2021. gadā tas sāks jaunu ciklu, tāpēc runa būs par attiecībām, seksuālo izpausmi un radošumu.

Kaut arī šī tvaikojošā Venēras/Marsa saikne kalpos kā šīs krāšņās kosmiskās saiknes uzlādētā virsotne, mīlestības un seksa planētas ceļos caur Lauvu no 27. jūnija līdz 21. jūlijam, dodot mums gandrīz mēnesi laika, lai izmantotu šo kaisles harmoniju.

Satura un Urāna laukumu nesaprašanās

Saturns ir noteikumu, ierobežojumu un tradīciju planēta, un tas gadu pavada netradicionālā Ūdensvīrā. Turpretī Urāns ir pārmaiņas veicinošā atmodu un satricinājumu planēta, un tā visu gadu atradīsies spītīgajā un pamatotajā Vērša zīmē.

Šīs konfliktējošās planētu enerģijas 2021. gada laikā nāks viena pret otru trīs atsevišķos gadījumos, veidojot saspringtu laiku 14. februārī, 14. jūnijā un pēdējo reizi 24. decembrī.

Šī ar berzi piepildītā kosmisko strīdu sērija izraisīs nopietnas sadursmes, kad vecās struktūras sajaucas ar jauniem domāšanas veidiem sabiedrībā. Saturna ierobežojošā enerģija mēģinās atrast veidus, kā saglabāt tradīcijas un pieķerties pagātnei, savukārt dumpīgais Urāns centīsies satricināt un aptvert futūristiskas inovācijas.

Tas izaicinās mūs būt progresīvākiem un apšaubīt mūsu vecās ticības sistēmas, vienlaikus pilnībā pārdomājot to, ko mēs uzskatām par iespējamu. Būtībā tas mūs māca atvērt prātu un mainīt veidus, kā padarīt pasauli labāku.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu