Četri noteikumi veiksmīgam 2021. gadam: ko nedarīt Jaungada priekšvakarā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: pexels.com

Jaungada vakars ir īpašs un maģisks, tāpēc tas jāpavada saskaņā ar visiem noteikumiem, pat ja jūs māņticībai neticat. Portāls "DomashnyOchag" paskaidro, ko nedarīt, ja 2021. gadā nevēlaties atbaidīt veiksmi un finansiālo labklājību.

Neizņemieties naudu

Jūs, iespējams, zināt teicienu "kā gadu iesāksi, tā pavadīsi". Ja jūs to iesāksiet ar parādiem, tad nauda nākamajā gadā nemeklēs ceļu pie jums. Tāpēc pirms Jaunā gada jums ir jāmēģina atdot visus parādus un neaizņemties naudu līdz 2. janvārim.

Tāpat nevajadzētu svinēt svētkus ar tukšu maku. Lai nākamajā gadā būtu vairāk naudas, Jaungada vakarā kleitas vai bikšu kabatā ielieciet banknoti vai monētu.

Nesviniet vienatnē

Lai visu nākamo gadu nepavadītu viens pats, jums jāmēģina atrast sev kompānija. Ja jūs nevarat ierasties, tad izmantojiet tehnoloģijas. Šogad daudziem ir izdevies nosvinēt kāzas ar interneta palīdzību, tad kāpēc gan Jauno gadu nesvinēt tāpat?

Neizmantojiet priedēkli "ne"

Jebkuru vēlmju formulēšana ar "ne" priedēkli principā ir nevēlama. Tas attiecas ne tikai uz Jaungada vakaru. Tā uzskata cilvēki, kas praktizē populāro psiholoģiju. Viņi apliecina, ka "ne" prievārdu mūsu apziņa neuztver.

Ja jūs sakāt, piemēram, "Es to nevēlos", jūsu smadzenes domās tieši pretēji. Tas ne vienmēr notiek, bet daudzos gadījumos tas darbojas. Vēlmju izteikšanai ir vēl vairāki nosacījumi, piemēram, pēc iespējas vienkāršot frāzi un novēlēt tagadnē, it kā viss jau būtu piepildījies: "Es esmu vesels", "Es esmu laimīgs", "Man ir daudz naudas, utt. Nevajag kautrēties, novēlēt sev visu to labāko!

Neatklājiet savas vēlēšanās

Daudzi cilvēki zina šo no bērnības, taču viņi laiku pa laikam to pārkāpj. It īpaši, ja kāds no jūsu iekšējā loka sāk jautāt, ko jūs domājat. Lai arī cik ļoti jūs vēlētos pateikt, nedariet to.

Vēlmes ir jūsu, un jo vairāk jūs par tām runāsiet, jo vairāk enerģijas tiks izšķiests.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu