VIDEO ⟩ Uz "Valmiera - Mazsalaca" ceļa traģiskā autoavārijā gājis bojā "BMW" vadītājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Otrdien uz autoceļa "Valmiera - Mazsalaca" traģiskā autoavārijā gājis bojā kāds vīrietis, ziņo raidījumā "Degpunktā".

Valmieras policisti uz notikuma vietu devās vēlā vakara stundā, kad tika saņemts izsaukums. Policisti pamanīja sadauzītus kokus un starp tiem automašīnas "BMW" sadragātu vraku. 

Valsts policijai (VP) pagaidām nav skaidrs, kāpēc autovadītājs šajā vietā nobraucis no ceļa. VP ziņo, ka daudz ko paskaidros nozīmēto pārbaužu rezultāti.

Bojā gājušais autovadītājs bija vecumā no 35 - 40 gadiem. Viņš nav spējis noturēt spēkrata stūri un nobraucis no ceļa braucamās daļas.

"Šobrīd ekspertīze tiks veikta, vai lietotas kādas aizliegtās vielas, tostarp alkohols. Vai arī kādas citas problēmas bijušas," skaidro VP.

Pagaidām nav pamats domāt, ka traģisko avāriju izraisīja tehniskas problēmas automašīnā. Par spīti tam, ka pēc trieciena automašīna bija sadalījusies uz pusēm, policisti rūpīgi apskatīja tā vraku un secināja, ka visticamāk, vadītājam notikusi nelaime kāda cita iemesla dēļ.

Iedzīvotāji, kuri ikdienā pārvietojas ar automašīnu saka, ka šajā ceļa posmā regulāri manāmi meža zvēri, kas traucē satiksmi un var izrādīties bīstami.

Polciija saņēmusi liecību no kāda garāmbraucēja, kas redzējis avārijas brīdi. Papildu apstākļu noskaidrošanai nepieciešami vēl vairāki fakti.

Video: "Degpunktā" sižets

Ja kādam ir informācija, ar lietas izmeklētāju var sazināties pa tālruni 64201310, kā arī zvanot dežūrdaļai pa tālruni 110.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu