"Gredzenu pavēlnieka" aktieris 81 gada vecumā saņem vakcīnu pret Covid-19 un atklāj, kā pēc tās jūtas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ Scanpix

81 gadu vecais "Gredzenu pavēlnieka" Gendalfa lomas tēlotājs sers Ians Makkellens saņēma "Pfizer" izstrādāto vakcīnu pret Covid-19. Aktieris sacīja, ka vēlas veselības aprūpes darbiniekus apskaut un viņiem pateikties, kā arī mudināja citus cilvēkus vakcinēties.

"Sešas dienas pēc tam, kad būšu saņēmis atkārtoto poti, es visus kārtīgi apskaušu," pēc vakcīnas saņemšanas sacīja Makkelens. Kā ziņots, sešas dienas pēc revakcinācijas organismā izveidojas imunitāte pret Covid-19.

"Tas ir vislabākais – redzēt, kas šajā valstī strādā un kas nestrādā. Šķiet, ka Nacionālais veselības dienests (NVD) ir iestāde, kas darbojas vislabāk. Es nebūtu dzīvs, ja NVD man nebūtu palīdzējis. Esmu nedaudz vecāks par NVD, taču, kad biju bērns, saņēmu labu medicīnisko palīdzību, kad tā bija nepieciešama.

Es mudinu visus būt apzinīgiem ne tikai sevis, bet arī citu labā; ja esat brīvs no vīrusa, tas palīdz arī citiem."

Makkelers arī apgalvoja, ka seniori būtu vairāk nekā gatavi doties vakcinēties.

"Ikviens, kurš nodzīvojis tik ilgi, cik es, ir dzīvs, pateicoties vakcīnām. Vecākā paaudze 100% vēlēsies vakcinēties, tā tam vajadzētu būt. Tas jādara ne tikai sevis, bet arī savu tuvinieku dēļ – jūs to darāt sabiedrības labā."

Runājot par potēšanu, aktieris sacīja: "Tas nesāp... tas ir ērti, kā arī jums ir iespēja satikt NVD darbiniekus un pateikties viņiem par smago darbu. Protams, ka procedūra ir invazīva, adata izskatās, kā ierocis, taču tā tas nav, tas ir draugs!"

Tie, kuri saņems "Pfitzer" vakcīnu, pēc 21 dienas tiks revakcinēti, lai nodrošinātu vislabāko aizsardzību pret vīrusu.

Foto: Reuters/ Scanpix
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu