""Mavericks" cīnīsies par titulu, ja..." Apskatnieks Porziņģim un komandai jaunajā sezonā paredz lielus panākumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Sporta medija ESPN apskatnieks Makss Kelermans uzskata, ka Dalasas "Mavericks" gaidāmajā sezonā varētu būt reāli pretendenti cīņā uz titulu.

ESPN un arī citu mediju eksperti pirms sezonas prognozēs norādījuši, ka "Mavericks" spīdeklis Luka Dončičs gaidāmajā sezonā tiks pie regulārās sezonas vērtīgākā spēlētāja jeb MVP trofejas. Kelermans uzskata, ka slovēnis kopā ar "Mavericks" varētu iesaistīties cīņā arī par sezonas galveno balvu - NBA čempiona titulu.

Raidījuma "First Take" panelim, kas šoreiz sastāvēja no pieminētā Kelermana, Stēvena Smita un Kendrika Perkinsa tika uzdots jautājums, vai, viņuprāt, "Mavericks" jau šosezon var būt titula pretendenti.

"Jā, viņi jau šosezon var būt titula pretendenti, ja Porziņģis būs vesels. Un Dalasa ļoti uzmanīgi attiecas pret viņu. Paskatieties, ko Porziņģis izdarīja izslēgšanas spēlēs. Viņš ir septiņas pēdas un trīs collas garš (221 centimetrs), var garo spēlētāju apspēlēt driblā, var spēlēt aizsardzībā plašumā vai arī zem groza. Luka ir MVP kalibra spēlētājs un Porziņģis tālu neatpaliek," sacīja Kelermans norādot arī uz Dalasas kvalitatīvajiem lomas spēlētājiem.

Smits gan savam kolēģim līdz galam nepiekrita, jo nav pārliecināts, ka Seta Karija zaudēšana maiņas darījumā pret Ričardsonu negatīvi neietekmēs "Mavericks" sniegumu uzbrukumā.

"Luka ir ļoti labs un arī Porziņģis spēj lieliski spēlēt. Bet vai viņi ir titula pretendenti? Vēl jāskatās. Pagaidām vairāk sliecos atbildēt nē," norādīja Smits.

Arī Perikinss bija skeptiski noskaņots, runājot par "Mavericks" izredzēm iesaistīties cīņā par čempiona titulu.

"Ne šogad. Nākotnē, jā. Šogad mums vēl ir jāredz kā Porziņģis izskatīsies, jo tā bija vēl viena ceļgala operācija. Man ar savām acīm ir jāredz, ka viņš ir 100% vesels," sacīja Perkinss.

"Mavericks" jauno NBA sezonu atklās naktī uz 24. decembri, Fīniksā tiekoties ar vietējo "Suns". Spēles sākums plkst. 5:30 pēc Latvijas laika. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu