Aktieri Goldija Hana un Kurts Rasels skaidro, kādēļ pēc 37 kopā pavadītiem gadiem joprojām nav precēti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Aktieru pāris Goldija Hana un Kurts Rasels satikās 1983. gadā filmas "Swing Shift" uzņemšanas laikā, kur aizsākās abu mīlestība. Hana un Rasels jau ir kopā 37 gadus, taču viņi apgalvo, ka neplāno precēties. Intervijā žurnālam "People" abi paskaidroja kādēļ.

Hana noliedza, ka pastāv kāds noslēpums viņas ilgajām attiecībām. Aktrise sacīja: "Te nav runa par laulību. Tas ir saistīts ar cilvēkiem un viņu vēlmi būt kopā. Un tas ir vissvarīgākais, ja to vēlaties, jums tas būs. Protams, ir kaut kas, no kā jāatsakās, taču prieks un sajūsma par to, ka esi ar kādu kopā, kā arī mirklis, kad naktī pieskaries kāda pirkstgaliem, ir patiešām jauki."

"Mums laulības apliecība nedotu neko, kā mums jau nav," piemetināja Rasels.

Abi aktieri bijuši precēti iepriekš. Hana bija laulībā ar aktieri Gasu Trikonisu no 1969. līdz 1976. gadam, neilgi pēc tam viņa apprecēja Bilu Hadsonu, no kura aktrisei ir divi bērni – Olivers un Keita Hadsoni, kuri arī ir pazīstami aktieri. Hana un Hadsons izšķīrās 1982. gadā. Rasels bija precējies vienu reizi ar Sīzonu Habliju no 1979. līdz 1983. gadam.

Hana apgalvoja, ka iepriekšējās attiecības bija piemērs tam, ka laulība dažreiz nestrādā. "Jums vienkārši ir jāgrib būt kopā. Nedomāju, ka ir kāda cita iespēja."

Raselam un Hanai ir kopīgs dēls Vaiats. Lai gan pāris nav precējies, viņi savu dažādo ģimeni vienmēr liek pirmajā vietā. Abi aktrises bērni no pirmās laulības vīrieti sauc par tēti, kā arī 2000. gadā Rasels veda Keitu Hadsoni pie altāra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu