Šefpavārs Lauris Aleksejevs skaidro, ar ko ēdnīca atšķiras no restorāna (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Restorāna "36.līnija" īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs piedalās preses konferencē par paveikto un nepieciešamajām izmaiņām restorānu nozarē.
Restorāna "36.līnija" īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs piedalās preses konferencē par paveikto un nepieciešamajām izmaiņām restorānu nozarē. Foto: Evija Trifanova/LETA

STV Pirmā! šovā “Kad viņas satiekas” viesis, šefpavārs Lauris Aleksejevs izskaidroja, kā tad īsti atšķirt ēdnīcu no kafejnīcas un restorāna?

“Ēdnīca tā ir vieta, kur saņem ēdienu uzreiz. Kafejnīca ir vieta, kur kaut kas jau ir gatavs, bet restorānā tad ņem to katliņu un katram maisi. Protams, kaut kādas sagataves jau arī ir,” vienkāršu patiesību, kas raisījusi ne mazums mulsuma, izskaidroja šefpavārs, piebilstot:

“Ēdnīca nav jāuztver kā kaut kas slikts. Tur pieejamas tādas klasiskas vērtības kā biešu zupa, skābu kāpostu zupa, Kijevas kotlete.”

Tomēr vaicāts, vai šefpavārs būtu mierā, ja viņa uzņēmumu nodēvētu par “ēdnīcu”, Lauris neslēpa, ka par to diez vai būtu sajūsmā.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu