"Wizards": Bertāns izlaidīs spēli pret "Pistons"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/ Scanpix

Latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē, kurā viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" sacentīsies ar Detroitas "Pistons". 

Klubs ziņo, ka otro pārbaudes spēli izlaidīs arī komandas jaunieguvums Rasels Vestbruks, kuram dota atpūta. 

Neskaidra ir Rui Hačimuras un Gerisona Metjūsa dalība. Hačimura guvis acs savainojumu, bet Metjūss iedzīvojies kreisā iegurņa traumā.

Mačs risināsies naktī uz piektdienu. Šī būs pirmā spēle "Capital One Arena" kopš 10. marta. 

Bertāns izlaida arī pirmo pārbaudes spēli. 

Bertānam aizkavējās vīzas kārtošanas procedūra, kā dēļ viņš ar komandu nebija no pirmās treniņnometnes dienas. Sestdien viņš pievienojās grupu treniņiem, taču aizvien nav spēlējis formātā pieci pret pieci.

Bertāna dalība otrajā pārbaudes spēlē, kas paredzēta ceturtdien, tika apšaubīta jau trešdien, bet ceturtdien "Wizards" savā "Twitter" kontā publicēja ierakstu, kurā teikts, ka "Latvijas lāzeram" dota atpūta.

Iepriekš "Wizards" atklāja, ka ceturtdienas duelī laukumā, visticamāk, dosies viens no līderiem Bredlijs Bīls, kurš nespēlēja pirmajā mačā ar Bruklinas "Nets".

Ņemot vērā, ka Bertāns nepiedalījās pirmajā pārbaudes spēlē un to nedarīs arī ceturtdien, viņam pirms jaunās sezonas sevi laukumā iespēja būs pierādīt tikai vienā duelī.

Pēdējā pārbaudes spēle Vašingtonas klubam būs sestdien arī ar Detroitas "Pistons".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu