Foto ⟩ Sociālo tīklu lietotāji dalās iespaidos par "iepirkšanās trakumu" (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Piektdien, 18. decembrī ļaudis metušies "iepirkšanās trakumā", lai iegādātos dāvanas un citas preces pirms svētku brīvdienām. Portāls "Apollo" apkopojis sociālo tīklu lietotāju novērojumus par šo "trakumu".

Lai gan pēc 17. decembra valdības lēmuma tirdzniecības ierobežojumi nav būtiski striktāki kļuvuši un lielākie tirdzniecības centri, lielveikali ir pagarinājuši darba laiku, aicinot cilvēkus ievērot distancēšanos, tomēr, kā novērojuši sociālo tīklu lietotāji, ļaudis jau no rīta ir "ieņēmuši" tirdzniecības centrus, lielveikalu, un pat sabiedrisko transportu.

SIA "Rīgas satiksme" ir izmantojusi praktiski visus resursus sabiedriskā transporta pakalpojuma nodrošināšanai, aģentūrai LETA norādīja uzņēmuma Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane. Iedzīvotāji sociālajos tīklos dalījušies ar fotoattēlu, kurā redzams pārpildīts "Rīgas satiksmes" autobuss. To, ka transports ir pārpildīts, pilsētas ielās novēroja arī aģentūra LETA. Bartaševiča-Feldmane sacīja, ka uzņēmums patlaban ir izmantojis praktiski visus resursus sabiedriskā transporta pakalpojuma nodrošināšanai. Visi transportlīdzekļu vadītāji strādā, un tāpat uz līnijas tiek izlaisti visi ietilpīgākie transporta līdzekļi.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu