Veikalos novērojams liels cilvēku pieplūdums. Ļaudis metušies iepirkšanās trakumā (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TASS/Scanpix

Ņemot vērā jaunos valdības pieņemtos ierobežojumus, šodien, 18. decembrī, tirdzniecības vietās novērojama lielāka cilvēku plūsma nekā ierasts, liecina portālam TVNET iesūtīta aculiecinieku informācija un ieraksti sociālajos tīklos.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka vairāki tirdzniecības centri piektdien pagarinājuši darba laiku.

Tostarp tirdzniecības centrs "Spice" un tirdzniecības centrs "Spice Home" piektdien strādās līdz plkst.24, par divām stundām pagarinot darba laiku vakarā. Arī turpmāk brīvdienās un svētku dienās tirdzniecības centrs būs slēgts - strādās tikai atsevišķi pārtikas veikali, aptiekas un higiēnas preču veikali.

Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā klientu plūsmu līdzšinējā darba laikā, kā arī jaunos tirdzniecības ierobežojumus, kas stāsies spēkā no sestdienas, 19.decembra. "Spice" aicina klientus izmantot iespēju iepirkties, kad apmeklētāju skaits tirdzniecības centrā ir vismazākais.

Tirdzniecības centrā novērojams klientu pieaugums, taču apmeklētāju skaits tiek kontrolēts gan tirdzniecības centrā kopumā, gan katrā veikalā atsevišķi, pauda "Spices" pārstāvji.

Savukārt tirdzniecības centrs "Domina Shopping" piektdien pagarinājis darba laiku līdz plkst.23.

Šāds lēmums pieņemts, lai izlīdzinātu apmeklētāju plūsmu, kas strauji pieaugusi pēc ceturtdien, 17.decembrī, izziņotajiem jaunajiem ārkārtējās situācijas noteikumiem. Piektdien līdz plkst.23 "Domina Shopping" strādās teju visi apģērbu, apavu, sporta preču, bērnu rotaļlietu un citi veikali, tostarp arī pārtikas lielveikals "Maxima XXX" un citi delikatešu veikali.

Pagarinātais darba laiks neattiecās uz banku filiālēm. No pirmdienas, 21.decembra, līdz 11.janvārim "Domina Shopping" būs atvērti tikai pārtikas un higiēnas preču veikali, aptiekas un veterinārās aptiekas, alkohola un smēķēšanas produktu veikali, preses izdevumu vietas, mobilo telefonu priekšapmaksas karšu vietas, kā arī eglīšu tirdzniecības punkts C puses stāvvietā.

Arī tirdzniecības centrs "Stockmann" piektdienas vakarā pagarinājis darba līdz plkst.23. "Stockmann" publiskotā informācija liecina, ka piektdien līdz plkst.23 strādās visi lielveikala stāvi.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu