Latviešu "bārbija" Viktorija Vailda par savu izskatu: Man patīk tas, par ko esmu kļuvusi (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šo svētdien pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāca iedvesmojošā šova “Sapņu ķērājas” sezonas pēdējā sērija, kur četras sabiedrībā zināmas dāmas Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena ne tikai īstenoja savus sapņus, bet arī runāja par gana eksotisku tēmu - sieviete un mākslīgais skaistums. 

Mākslīgā skaistuma tēma nebūtu pilnīga bez tikšanās ar pasaulē slavenāko mākslīgā skaistuma 'dievieti', latvieti Viktoriju Vaildu, kura savā izskatā ieguldījusi simtiem tūkstošu eiro un lepojas ar, domājams, kuplākajām krūtīm, un ar savām aprisēm iemantojusi arī pasaules slavu.

Sarunā ar Ievu Adamss Viktorija atklāti sacīja, ka viņai patīk tas, par ko kļuvusi, un savus mākslīgos uzlabojumus sākusi tieši ar krūtīm.

Tiesa, Latvijas kuplāko krūšu īpašniece pastāstīja, ka šobrīd viņas krūtis ir nedaudz mazākas.

“Man bija lieli, gandrīz 2000 mililitri, bet tagad diemžēl ir tikai 1300” – sacīja Viktorija un piebildīs, ka “apaļumi” viņai nebūt netraucē aktīvam un sportiskam dzīvesveidam.

Vaicāta, vai viņa jūtas atkarīga no skaistuma procedūrām, sieviete pastāstīja, ka par operācijām gluži tā nevarot teikt, taču sievišķīgi uzmundrinošas skaistuma injekcijas viņai gan patīkot.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu