Kuģis par to, kādēļ nav redzējis kailu savu sievu: Jo vairāk savu ķermeni sieviete rādīs, jo mazāka interese par viņu būs (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” šovā “Sapņu ķērājas” tika apspriesta mākslīgā skaistuma tēma. 

Līdzās plastikas ķirurģei Evijai Rodkei – Sproģei, influencerei Elīnai Didrihsonei un kuplāko krūšu īpašniecei Viktorijai Vaildai, atšķirīgu skatījumu uz šo jautājumu pauda Latvijas populārākais krišnaīts Uģis Kuģis.

“Ja cilvēkam iekšā ir tukšums, viņš to centīsies piepildīt ar ārpusi. Viņš cenšas piepūst un uzpūst,” savu versiju par to, kāpēc sievietes sevi pakļauj dažādām skaistuma manipulācijām,” pauda Uģis.

Tāpat viņš uzsvēra, ka ne mazāk svarīgs ir arī iemesls, kāpēc sieviete vēlas mākslīgi sevi uzlabot – vai tas ir sevis dēļ un vēlmes patikt savam vīrietim, kas ir attaisnojams mērķis, vai gluži otrādi – lai dižotos sociālajos tīklos un gūtu atzinību no svešiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Turpinot diskusiju, viena no “Sapņu ķērājām” - Grēta Peide vēlējās noskaidrot Uģa viedokli par to, vai mīļotā vīrieša dēļ sieviete var atļauties uzposties seksīgā apakšveļā? Uģis neslēpa faktu, ka savu sievu kailu tā arī nekad nav redzējis un jau atkal piedāvāja atšķirīgu viedokli, kas mudināja aizdomāties par vīrieša dabu: “Jo vairāk savu ķermeni sieviete rādīs vīrietim, jo mazāka interese par viņu būs. Vīrietim kā mazam bērnam patīk tas, kas nav redzams. Sievietes odziņa ir tajā, ka viņa vienmēr vīrietim paliek kā mīkla” – tā Uģis.

Tāpat viņš atgādināja, cik svarīgi ļaut vīrietim iepazīt ne tikai savu fizisko, bet arī emocionālo būtību.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu