Puskaila Katrīne Sauliete, gatavojot pikantu pārsteigumu mīļotajam, pamatīgi samulsina Uģi Kuģi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sestdienas vakarā kanāla 360TV un YouTube kanāla “Brīvdienas TV” skatītājus priecēs piedzīvojumu šova “Četri uz koferiem” jaunākā sērija, kurā ceļabiedru – Uģa Kuģa, Kašera un Samantas Tīnas -  izklaides nodotas daiļās uzņēmējas un influenceres Katrīnes Saulietes pārziņā. Viņas dzimtā puse – Rīga - četrotnei jau labi pazīstama, tāpēc Katrīne nolems ceļabiedrus aizvest uz Jelgavu, kur dzīvo viņas draudzenes.

Apburošā influencere draugiem ne tikai atklās visu saldumu mīļu paradīzi – karameļu darbnīcu un uzburs svētku sajūtu  vainagu gatavošanas meistarklasē, bet arī sarīkos ekskluzīvu Ziemassvētku stilā ieturētu fotosesiju.

Fotosesija Katrīni tā sajūsminās, ka viņa nolems bildes kā īpašu pārsteiguma dāvanu pasniegt savam mīļotajam vīrietim. Un tieši brīdī, kad influencere, tērpusies garās, sievišķīgās zeķēs, melnā bodijā un adītā jaciņā, liegi pozēs kamerai, viņu pārsteigs pārējo draugu ierašanās, kuri savukārt būs nolēmuši, ka ir laiks ceļotāju kopbildei. Vislielāko pārsteigumu šajā mirklī piedzīvos Uģis Kuģis, kuram Katrīnes izskats šķitīs pārāk pikants.

“Tu ej iekšā, ceri, ka tur būs kāds skaists salavecis, bet tur plika Kačiņa. Man ļoti nepatīk, ka sieviete kā tāds gaļas gabals pasniegts – rekur es esmu! Super, ka tu esi skaista savam vīrietim, bet es tur nepiedalos. Man karmas pietiek. Un ar taviem plikumiem man pēc tam būs grūti sadzīvot,” sašutis “Četri uz koferiem” sērijā būs Uģis Kuģis.

Tomēr tas vēl nav viss, saskaņā ar šova noteikumiem, ceļabiedriem ir jāizpilda arī dienas izaicinājums, pretējā gadījumā – būs jāpaplicina ceļojuma budžets, kurš jau krietni cietis no pirmajā  dienā piedzīvotās avārijas. Kamēr pārējie neko vēl nenojauš, Katrīne ir vienīgā, kas sapratīs, kas viņus sagaida. Uzzinot, kāds uzdevums slavenībām būs jāizpilda, uzvirmos pilna emociju gammu – sākot no smiekliem līdz pat asarām un pat draudiem ceļojumu pārtraukt, nesagaidot tā pēdējo dienu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu