Tirdzniecības centru "Domina Shopping" nācies slēgt līdz sestdienai. Pārstāvji atklāj evakuācijas iemeslu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls.
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova / LETA

Sakarā ar ļaunprātīgu rīcību, šodien pēc 20:00 tirdzniecības centra Domina Shopping nomnieka H&M veikala telpās ir izcēlies neliela apmēra ugunsgrēks un ievērojams piedūmojums. Visi centra apmeklētāji nekavējoties tika evakuēti un uz notikuma vietu ieradās atbildīgie dienesti, tai skaitā VUGD brigāde, portālu "Apollo" informēja "Domina Shopping" pārstāvji.

Šobrīd (21:16) krīzes situācija ir jau novērsta un atrašanās "Domina" atkal ir droša. Tomēr veikala un centra telpās ir saglabājies piedūmojuma aromāts. Tāpēc, lai mazinātu apmeklētāju diskomforta sajūtu, atrodoties centra telpās, "Domina Shopping" šodien pārtrauc savu darbību jeb tiek slēgts līdz rītdienai, 19. decembrim. "Domina Shopping" administrācija atvainojas visiem cilvēkiem par sagādātajām neērtībām un raizēm.

Neviens centra apmeklētājs vai darbinieks nav cietis. Piedūmojuma iemesls ir ļaunprātīga dedzināšana – šīs rīcības veicēju meklēs policija un  atbilstoši sodīs.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka piektdien tirdzniecības centrā "Domina Shopping" jau bija viena evakuācija - nostrādājot ugunsdzēsības trauksmes signalizācijai no tirdzniecības centra "Domina Shopping" tika evakuēti darbinieki un apmeklētāji. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka kādā no otrā stāva telpām dega baterija 0,01 kvadrātmetra platībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu