Piektdienas horoskops: 25. decembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 25. decembrim. 

AUNS Dienas aktivitātes, izklaides izvēlēsies izrietot no savām iegribām, mazāk ietekmējoties no apkārtējo viedokļa. Otrā pusīte var nebūt līdz galam ar to apmierināta, taču nekādas pretenzijas necels.

VĒRSIS Mēness atrašanās Lauvā neapšaubāmi veicinās kāri pēc piedzīvojumiem, mīlas priekiem, dzīves baudām. Un tu jau nebūsi tas, kurš laidīs garām iespēju pienācīgi palutināt sevi!

DVĪŅI Labprāt komunicēsi ar apkārtējiem kaut vai attālināti, caur internetu. Gada pirmā diena ir piemērota arīdzan radošām aktivitātēm. Sevi apliecinās ar mūziku, vizuālo mākslu saistītie Dvīņi.

VĒZIS Uzlabosies sapratne ar jaunāko paaudzi. Iespējams, kopīgi ar bērniem dosies svaigā gaisā, lai izkustētos, smeltos dabas jaukumus. Kopdzīvē ar otro pusīti izrādīsi romantiskas jūtas, būsi kaislīgs.

LAUVA Tā kā Mēness atrodas tavā zīmē, jutīsies, kā īstai Lauvai pienākas. Apstākļi ļaus izbaudīt tuvinieku pastiprinātas rūpes par tavu labsajūtu. Iespējams, kāds no radiniekiem iepriecinās ar savu klātbūtni.

JAUNAVA Noskaņojums var izrādīties diezgan nenoturīgs. Tāpēc centies vairāk laika atlicināt iekšējā līdzsvara veicināšanai, dažādām garīgajām praksēm. Ja rodas iedvesma, droši vari pievērsties sportiskām aktivitātēm.

SVARI Nesāc šaustīt sevi par pieņemtajiem lēmumiem, citādi ātri vien sabojāsi sev brīvdienu. Koncentrē vairāk uzmanības otrās pusītes vajadzībām, uzklausi partnera sacīto, iedziļinies viņa sajūtās.

SKORPIONS Praktiskas lietas tev nudien nebūs ne prātā. Tu alksi pasapņot par dzīvi, ļauties savām fantāzijām. Šī var būt interesanta diena Skorpioniem, kuri saistīti ar mākslas un izklaides pasauli.

STRĒLNIEKS Brīvie Strēlnieki meklēs jaunas iepazīšanās iespējas un darīs to ļoti savdabīgā, oriģinālā veidā. Ģimenes cilvēki turpretim rūpēsies par tuvinieku komfortu, labu garastāvokli.

MEŽĀZIS Visomulīgāk jutīsies mājas atmosfērā. Varbūt uzaicināsi ciemos kādu no radiem vai tuvākajiem draugiem un pasēdēsiet pie vīna glāzes. Šobrīd var negaidīti rasties jaunas biznesa ieceres.

ŪDENSVĪRS Tava rīcība var būt nedaudz pārsteidzīga, neapdomīga. Nebūtu slikti šobrīd atturēties no sērfošanas pa interneta veikaliem un vairāk uzmanības atlicināt jaunākajai paaudzei, mīļotajam cilvēkam.

ZIVIS Laiku visticamāk ziedosi ģimeniska rakstura aktivitātēm un mājokļa uzkopšanai. Dienas otrajā pusē kāds Zivs zīmes pārstāvis var nolemt doties nelielā izbraucienā, tā teikt, izvēdināt galvu no ikdienas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu