Lesteras "City" uzvar "Hotspur" un turnīra tabulā pietuvojas premjerlīgas līdervienībai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lesteras "City" futbolisti
Lesteras "City" futbolisti Foto: EPA/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Lesteras "City" svētdien viesos ar 2:0 (1:0) uzvarēja Totenhemas "Hotspur", kā rezultātā turnīra tabulas līdervienība "Liverpool" vairs ir tikai četru punktu attālumā.

Pirmie vārti spēlē tika gūti vien pirmā puslaika kompensācijas laika ceturtajā minūtē. "Pendeli" izpildīt varēja Džeimijs Vārdijs, kurš arī bija nekļūdīgs.

Džeimss Medisons jau 48.minūtē panāca 2:0, taču viņš iepriekš atradās aizmugures stāvoklī, tāpēc vārti netika ieskaitīti. 11 minūtes vēlāk "City" gan spēja iegūt divu vārtu pārsvaru, jo bumbu savos vārtos raidīja Tobijs Alderveirelds. Brīdi iepriekš no "City" komandas pēdējais bumbu skāra Vārdijs.

"Mums Liverpūlē bija jāuzvar spēle, kas šo nedēļu būtu padarījis par īpašu, jo nevienam tas sen nav izdevies," vilšanos pēc zaudējuma neslēpa "Hotspur" galvenais treneris Žuzē Mourinju. "Komanda Liverpūlē spēlēja lieliski, taču tagad vairākas komandas turnīra tabulā atrodas blakus."

Citā spēlē Mančestras "United" savā laukumā ar 6:2 (4:1) sagrāva Līdsas "United".

Jau trešajā minūtē Skots Maktominejs jau bija panācis 2:0 "United" labā, bet līdz puslaika beigām izcēlās arī Bruno Fernandešs un Viktors Lindelofs. Tikmēr 1:4 četras minūtes līdz puslaika beigām panāca Liems Kūpers.

Otrajā puslaikā "United" komandā izcēlās Daniels Džeimss un vēlreiz arī Fernandešs, kuram 70.minūtē bija iespēja izpildīt "pendeli". Līdz mača beigām Stjuarts Dalass Līdsas komandai guva otros vārtus.

"United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs pēc mača pauda pārliecību, ka šis bijis labākais abu komandu duelis līdz šim.

"Aizvadīta tikai trešdaļas sezonas, tāpēc vēl nevaram runāt par turnīra tabulu. Turpinām kustēties uz priekšu un smagi strādājam. Kad būs pienācis marts vai aprīlis, varēsim aplūkot tabulu," pauda speciālists.

Dienu iepriekš čempione "Liverpool" viesos ar 7:0 (3:0) uzvarēja Londonas "Crystal Palace".

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Mohameds Salāhs un Robertu Firminu, bet vēl pa reizei izcēlās arī Sadio Manē, Takumi Minamino un Džordans Hendersons.

Tāpat panākumu guva arī Mančestras "City", kas viesos ar 1:0 (1:0) uzvarēja "Southampton". Rahīms Stērlings "City" uzvaru kaldināja 16.minūtē.

Pēc 14 spēļu kārtām ar 31 punktu pirmo vietu ieņem "Liverpool", par četriem mazāk ir Lesteras "City", Mančestras "United" seko ar 26 punktiem 13 spēlēs, kamēr tikpat punktus 14 mačos nopelnījusi arī Liverpūles "Everton". 25 punkti ir "Hotspur", bet vadošo sešinieku ar 24 punktiem noslēdz "Southampton".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu